If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am gasit pe ebay două modele de la Osram si unul de la Philips, dar toate pleacă de la 400 până la 500lei , parcă merg si astea de la mașină sau mai bine puțină muncă cu proiectoarele de la L1
Astăzi, adicorbos mi-a montat instalație de încălzire în scaune fata. Am profitat de vremea bună de afara și a făcut montajul în parcare la centrul comercial Băneasa. Încălzirea are 2 trepte, puțin și la maxim.
Mulțumesc pentru ajutor!
Montat aceste becuri led pe semnal spate, foarte mulțumit. Am folosit aceste rezistențe, le-am legat pe stânga la albastru si negru ( 3 si 4) iar pe dreapta roz si negru ( 3 si 4 ). Acum stopurile luminează la adevărata lor valoare ( frână, marsarier si semnal)
Vezi ca găsești pe AliExpress( încălzire carbon), alimentarea o faci pe contact ( să meargă doar când pui contactul) cu releu si siguranță, așa am pe vechea mașină, doar ca am încălzirea Renault.
Pe spate led pe față becuri normale ( argintiu de la Philips), se văd mai portocaliu față de cele originale. In poza din față se vede diferența de culoare dacă vă uitați la oglinzi ( tot led)
Astăzi, adicorbos mi-a montat instalație de încălzire în scaune fata. Am profitat de vremea bună de afara și a făcut montajul în parcare la centrul comercial Băneasa. Încălzirea are 2 trepte, puțin și la maxim.
Mulțumesc pentru ajutor!
Sa-ti incalzesti partea dorsala sanatos! Arata bine butoanele. Cat te-a costat toata smecheria? Inclusiv montajul
Stie cineva becurile pt proiectoare sunt h16 PSX24W sau PS19W ? Mulțumesc
La X52 ph1 erau de 19w.
@sadicu, pretul final a fost de 400 de lei, ne-am legat pe instalatia de la bricheta, incalzirea are 8A (ambele)+ inca 3 A de la incarcatorul de la camera si telefon. Consum total de 11 A, cu toate device-urile la o siguranta de 15A. La tine, cred ca ai instalatia de incalzire trasa sub scaune.
Îmi pare c-am mult 400lei dacă este acest model.
2 seats installed car seat heater universal round switch carbon fiber heated pads seat warmer 12 cars Seat heating Quickly send
Hai ca m-ati incalzit acum, cum e cost reduction daca exista acolo? adica au redus costurile cu niste cabluri si 2 butoane? dar au pus toata dracovenia sub scaune?
O fi mult/putin asta nu stiu, conteaza ca sunt multumit. O incalzire de origine, cu tot cu montaj in Bucuresti m-ar fi ajuns undeva la 450 de lei, atat a dat nasu anul trecut la Duster, fara carenaje.
@sadicu, la L1 ph1 si ph2 au montat instalatia de incalzire, fara elementul final (aka scaune). La L2 ph1 au scos de tot instalatia si au repus-o din nou la Ph2. La romani nu le trebuie incalzire in scaune/tubulatura aer pasager spate/carton cu fonomin la pasager fata si altele. O fi masina ieftina Dacia, dar daca te apuci sa imbunatatesti ulterior, o sa constati cum creste simtitor pretul de achizitie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment