Multumesc mult Silviu. O sa cer preturi sa vad la cat ajunge aceasta imbunatatire.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Poze555821506R.jpeg555821506R (1).jpegOriginally posted by dl_dr25 View PostPt punte[ATTACH]525319[/ATTACH]
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
SilviuA, pentru că m-ai făcut curios, am căutat și uite, nu a spus nimeni că Logan = Megane.
Doar rimează și se pot închina ode, balade (ai să râzi, există fanatici întru poezie), dar nu seamnăna și nici nu au termen de comparație...
Attached FilesLast edited by Catalin S.; 27 May 2018, 01:47.
Comment
-
Poate cineva sa-mi spuna si mie un cod OEM pentru maneta stergator de parbriz cea cu inel temporizare regalbila stergator fata pentru Loganul meu ? am inteles ca s-ar potrivi un anumit tip de la Clio 4, cei din reprezentanta vor sa ia dupa seria masinii, seria mea nu e buna, nu exista Logan cu temporizare variabila fata. Poate fi si maneta pentru stergator luneta nu ma deranjeaza, eu nu am stegere geam spate.
E foarte buna cind ploua marunt si stai toata ziua pe traseu, minunat ar fi o temporizare la stergatoare. Chair daca de noua e scumpa merita toti banii, va rog mult sa ma ajutati
Comment
-
Manetă de stergătoare cu inel de temporizare e de 2 tipuri
-de Clio4 indiferent de model are ștergător spate - asta se găsește 498ron
-de Lada Vesta fără ștergător spate - asta nu o găsesti
Oricum după montare, mai trebuie bife altfel e de decor inelul.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
are cine s-o puna in functie, multumesc, eu trebuie sa gasesc maneta, cei de la reprezentanta Renault aduc pe cod OEM sau dupa VIN de masina cu maneta de care doresc, si nu am nici una nici alta.Originally posted by t0rquemada View PostManetă de stergătoare cu inel de temporizare e de 2 tipuri
-de Clio4 indiferent de model are ștergător spate - asta se găsește 498ron
-de Lada Vesta fără ștergător spate - asta nu o găsesti
Oricum după montare, mai trebuie bife altfel e de decor inelul.
Comment

. Am ambele masini, trebuie sa zic si eu ceva.
. Nu vreau sa creez polemici, tinand cont ca sunt si nou aici pe forum.Spor!
Comment