Poți să pleci mai devreme cu 15 minute, cobori la mașina și o încălzești  sau poți opta pentru un taxi care e gata încălzit. Pt 3 km pe timp rece nu merita deranjul de a folosi mașina personală.
sau poți opta pentru un taxi care e gata încălzit. Pt 3 km pe timp rece nu merita deranjul de a folosi mașina personală.
Nu o lua in nume de rău, mă gândesc doar la deszăpezit, geamuri înghețate, trafic de iarna, consum etc..
					 sau poți opta pentru un taxi care e gata încălzit. Pt 3 km pe timp rece nu merita deranjul de a folosi mașina personală.
sau poți opta pentru un taxi care e gata încălzit. Pt 3 km pe timp rece nu merita deranjul de a folosi mașina personală.Nu o lua in nume de rău, mă gândesc doar la deszăpezit, geamuri înghețate, trafic de iarna, consum etc..

) si am luat-o de la @planetara. E de origine. Nu modifici nimic din ce ar putea face obiectul garantiei, nu se intervine la instalatia electrica asa cum se intampla in cazul incalzirii in scaune.
 ) si am luat-o de la @planetara. E de origine. Nu modifici nimic din ce ar putea face obiectul garantiei, nu se intervine la instalatia electrica asa cum se intampla in cazul incalzirii in scaune.

Comment