Ha!
Exact lucrul acela (pentru a reduce zgomotul produs de vântul lateral) îl căutasem de doi ani în Brazilia, la ”Logan-ul” de acolo așa vine. Le-am trimis mesaje, am trimis poze, nici până acum nu am primit nici un răspuns.
Măcar firmele din Rusia răspund imediat. Dar nu este doar o bucată, este parte din cheder. Trebuie să cumperi tot chederul streașină (nu știu cum se numește) stânga și dreapta. Din câte am înțeles de la t0rquemada, la ”Duster” se și prinde undeva în caroserie, dar nu ar fi o problemă. Cel mai bine vorbești cu Planetară, s-ar putea să le aducă.
Exact lucrul acela (pentru a reduce zgomotul produs de vântul lateral) îl căutasem de doi ani în Brazilia, la ”Logan-ul” de acolo așa vine. Le-am trimis mesaje, am trimis poze, nici până acum nu am primit nici un răspuns.
Măcar firmele din Rusia răspund imediat. Dar nu este doar o bucată, este parte din cheder. Trebuie să cumperi tot chederul streașină (nu știu cum se numește) stânga și dreapta. Din câte am înțeles de la t0rquemada, la ”Duster” se și prinde undeva în caroserie, dar nu ar fi o problemă. Cel mai bine vorbești cu Planetară, s-ar putea să le aducă.

Da, la cele de față/ spate am plătit doar un singur transport. Le-am luat pe toate (mai puțin plasticul de la la pedale- pentru că nu ar fi avut loc, de câte materiale am pus sub mochetă). Plasticele sunt de bună calitate, pe spate au velcro (”arici”), așa se prind de mochetă. Stau foarte, foarte bine. Este vina mea că nu am specificat, la mine stau așa pentru că efectiv nu au loc să stea cum trebuie, am un strat foarte gros de insonorizant, mocheta este destul de umflată (chiar mă mir că stau atât de bine). Dacă nu ai nici un material, stau exact cum trebuie. Am un preș în locul pedalelor, prins între cele două plastice, stă fix.
Comment