Imbunatatiri Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Interesant

Comment

• Ma intereseaza si pe mine unu
      sigpic

Comment

• Ebay. Gasesti, eu il vazusem demult, dar e scump
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Atunci nu mai vreau
          Am torq si obd "dinti albastri" si e super ok
          sigpic

Comment

• Si eu zic ca e acelas lucru, dar mai elegant
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Da, elegant dar nu e locul lui acolo. Trebuie studiata alta pozitie de montaj, fata de TdB original ofera ADAC si temperatura motor.
              Interesant ar fi o comparatie de pret intre un TdB de Ambiance fata de chinezarie, daca schimbarea TdB cu unul de Ambiance ( ADAC activat ) nu ar fi de luat in calcul.
              Chiar si asa, temperatura motor e data decit de varianta blutuss + telefon, telefonul oricum sta intr-un suport pe parbriz

Comment

• eu cred ca e pus in loc ferit de lumina pt ca displayul nu face fata la lumina zilei, sunt de parere ca nu merita............
                „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Un dreptunghi pus intre doua cercuri, design de exceptie ! Si nuca in perete vine mai bine.
                  Solutia evidenta e schimbarea TdB cu unul de model superior, pentru cine vrea ADAC si isi permite ( am auzit de niste preturi totusi accesibile )

Comment

• Pentru Oti se vede chiar foarte bine in lumina soarelui deoarece are ecran monocrom, l-am fixat provizoriu doar de test pana îmi vine o idee mai buna unde sa il fixez.
                    Pe mine ma ajuns 100 euro cu tot cu transport dar am așteptat o luna sa il livreze.

Comment

• Originally posted by razvan1980 View Post
                      Pentru cei care nu au computer de bord la Logan 2 am găsit pe un site din china dispozitivul din poza careinlocuieste cu succes computerul de bord am sa pun si un link cu un review la acest dispozitiv
                      Multifunction in-car OBD-II LCD Display: http://youtu.be/lxAwkt9tFNo
                      Sper sa nu se considere reclama.
                      Este un gaget interesant dar cam scump, nu prea pare sa merite banii
                      450 de lei , parca este cam mult

Comment

• Cu banii astia cumperi o interfata o obd II si o tableta de 7". Ai mult mai multe informatii iar daca ii faci o integrare ingenioasa in bord iese ceva frumos. Plus ca se poate folosi si in alte scopuri( player audio/video, navigatie, etc.)
                        My Ride sigpic

Comment

• Find many great new & used options and get the best deals for Multi-Function Information Display OBD OBD2 General Trip Computer Y01 at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!

Comment

• De banii ăia iei un HUD și mai rămâi cu ceva în buzunar.

Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• asta e Hud, si iti spun sincer ca nu se vede ok decat seara.

Comment

• E o varianta simpla si buna
                                My Ride sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google