Original, în germană.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Si eu am miros de balta in masina si am descoperit un "izvor" de apa de ploaie in locasul rotii de rezerva. Acolo era cam 1 litru de apa! Urmeaza sa merg la garantie. La mine cred ca se infiltreaza apa pe la stopul din partea dreapta ca acolo era umeda mocheta pe interior.Originally posted by Spiridusu View PostVa multumesc pentru sugestii, doar ca eu vroiam sa vad ce e acolo si pentru ca am un miros din ala de balta in masina, si sunt convins ca pe undeva pe acolo e si ceva noroi, mizerie.
Comment
-
adica de pozitiile masinii, lanternele de pozitie! nicidecum de pozitia inchis deschis ca intreruptor al plafonierei!Originally posted by t0rquemada View Postîn plus iluminarea butoanelor de plafonieră ar trebui să fie comandată de poziții - mici detalii care contează.Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
@torquemada, unii de mai sus nu intelesesera...
tot catre torquemada, muncesc modulele de geam?
la subiectul plafoniera cu butoane iluminate:
cert e ca plafoniera cu 2 becuri nu are acele gaurele...Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
Originally posted by Remus77 View PostSi eu am miros de balta in masina si am descoperit un "izvor" de apa de ploaie in locasul rotii de rezerva. Acolo era cam 1 litru de apa! Urmeaza sa merg la garantie. La mine cred ca se infiltreaza apa pe la stopul din partea dreapta ca acolo era umeda mocheta pe interior.
100% de la extractoarele din spate. Garnitura e praf.
Bafta
Comment
-
am mai facut ceva zilele acestea, am pus autocolant pe stalpi
Comment

Comment