Pentru o problema ca a lui Stoicanu descrisa in postul #87 de la pag. 5 (vopsea sarita din cauza proiectarii usii - fotografia nr. 4), am fost si eu in service. Se repara pe garantie, portiera dreapta spate fiind cu cca 5 mm mai in interior fata de aripă. Astfel, pietricelile aruncate de pneurile din față au lovit in acea zonă și a sărit vopseaua. Pe garantie se va revopsi aripa și se va alinia portiera cu aripa (revopsire si portieră). Doar că aștept să se ma încălzească afara pt a o revopsi.
Cu aceasta ocazie voi monta si o pereche de presuri de noroi pentru rotile din fata. Stie cineva de unde se pot cumpara presuri de origine la preturi mai bune?
Am mai postat azi o problema legata de MediaNav în threadul
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Scuze de off-topic
Cu aceasta ocazie voi monta si o pereche de presuri de noroi pentru rotile din fata. Stie cineva de unde se pot cumpara presuri de origine la preturi mai bune?
Am mai postat azi o problema legata de MediaNav în threadul
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Scuze de off-topic

in cateva locuri), am cumparat corector cu vopsea si am reparat unde a fost mai adanc ,urmeaza unde sunt zgarieturi mai superficiale sa repar cu carioca magica Fix-it-Pro dar trebuie sa fie peste 14 grade si soare sa polimerizeze rasina respectiva.
(sa vedem si noi o placinta daia in excell
) asa, ce apare pe forum e irelevant raportat la nr total de loganuri care s-au vandut din 2005 pana in prezent. e doar o parere

fantastic, si toti aia 5 la suta sunt pe forum
restul au creierul spalat si se uita la tv.........faceti o comparatie cu alte forumuri.......categ de varsta, educatie etc....sa zicem ca fiecare persoana nemultumita de pe club are in spate inca o suta de nemultumiti si tot ar fi putin......

Comment