Faruri Logan2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bogdan_cj
    replied
    Pentru reglaj de faruri in garantie nu vine nimeni de la pitesti. Iti pune aparatul de reglaj in fata farurilor si le regleaza. Legat de calitatea luminii, am constatat ca becurile cu care a venit masina au o lumina foarte galbena, spre deosebire de sandero-ul vechi unde becurile standard erau tot Osram dar aveau o lumina mult mai alba(pe soclu scria Osram Silverstar).

Leave a comment:

• bogdan_cr
    replied
    Originally posted by poilkj View Post
    Pe scurt, sper sa fiu in stare sa le explic si sa-i fac sa inteleaga ca eu nu reclam reglajul, ci calitatea luminii.

Probabil sapt viitoare o sa fiu programat pentru expertiza tehnica.
    Daca tot te duci la experiza tehnica ( o sa vina un expert de la uzina pentru asta ), incearca sa-i spui din partea comunitatii loganclub.ro ca ar trebui sa ia in considerare optiunea de faruri xenon pe LII, asa cum exista cam la toate masinile de fabricatie actuala.
    Nu vrem faruri cu LED-uri, nu vrem faruri cu laser, macar xenoane sa putem avea in mod legal, o optiune oportuna pentru LII. Ca nu o da degeaba, si mai ales ca exista pe toate Reno-urile optional, sau trebuie sa-i oblige comisia europeana ?
    Becurile cu filament sint desuete, nici in casa nu mai folosim...

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    X52 are H4
    L52 SL10 are H7 (fază scurtă) și H1 (fază lungă).

Leave a comment:

• poilkj
    replied
    Originally posted by qadyro View Post
    Salut!
    Ce becuri sunt pe Logan 2 varianta 10 ani pt. faza scurta si faza lunga ?
    Din cate stiu eu pe Logan 10 ani sunt faruri cu dublu compartiment (fasa lunga si faza scurta), precum si becuri dedicate.

Azi am fost invitat la dealer pentru expertiza tehnica, privind functionarea farurilor...
    In acest moment, nu stiu daca sunt reglate bine sau nu, dar as avea nevoie sa ma ajutati cu cu o lista de argumente pe care sa le invoc, astfel incat sa fiu cat mai convingator privid calitatea precara a luminii farurulor.

Pe scurt, sper sa fiu in stare sa le explic si sa-i fac sa inteleaga ca eu nu reclam reglajul, ci calitatea luminii.

Probabil sapt viitoare o sa fiu programat pentru expertiza tehnica.
    Last edited by poilkj; 9 October 2014, 23:00. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Tinuletz
    replied
    aris86 ....eu nu recomand nici un bec ..am zis diferenta dintre cele 2 generatii de loganuri...cel din 2010 e al prietenei si din 2013 al meu si asa am observat diferenta ...o sa incerc ce zic baietzii pe aici cu prima ocazie:P

Leave a comment:

• qadyro
    replied
    Salut!
    Ce becuri sunt pe Logan 2 varianta 10 ani pt. faza scurta si faza lunga ?

Leave a comment:

• poilkj
    replied
    Si eu am patit la fel. Pe vara nu am observat influenta luminilor la drum de seara.
    De exemplu aseara am rulat pe un drum cu 2 benzi pe sens, dar cu 50 km/h din cauza lumimilor.

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    Mare diferenta este cand schimbi becurile halogen, recomand cu mare incredere OSRAM SilverStar 2.0 cu 60% + de lumina, se vede diferenta clar ! ! !

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Originally posted by Tinuletz View Post
    Pune ceva becuri mai bune ...... ce vine din fabrica e mult prea slab .....intre un logan din 2010 si unu din 2013 ...cel din 2010 ii da mucu la asta mai nou la capitolul BECURI ! :P
    ce becuri recomanzi, si eu am observat ca bate cam jos faza scurta, dar mergand noaptea mai mult in oras, nu prea am dat importanta. In schimb in afara localitatii, folosesc faza lunga, mai ales pe autostrada.

Leave a comment:

• panselin4
    replied
    mie imi face impresia ca lumina de la faruri bate cam la fel precum bateau farurile pe loganul din 2008, cel putin la drum lung noaptea, cu faza scurta, este cam nasol, dar nu stiu prea bine cum bate faza scurta la alte masini
    insa daca se poate face ceva sa avem o vizibilitate mai buna noaptea, ar fi binevenita o vizita la reprezentanta in acest sens

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google