Pai ca sa nu te mai enervezi cauta un imbus de 6mm , parcheaza masina pe un teren plat si cu un zid in fata si regleaza-le singur.
Eu asa mi-am reglat singur farurile si proiectoarele de ceata fara sa mai stau sa ma enervez cu Dorei d'astia.
Faruri Logan2
Collapse
X
-
Nu te contrazic dar ....... din Sud am ridicat eu masina si cu ei am avut nenumarate show-uri pe tema asta,numai intru in detalii mult prea multe uscaciunii acolo
Azi am mers la Cobalcescu pe splai am avut programare la 15.00,dupa ce am stat 30 de min. peste ora programata ,am intrebat daca au timp si de masina mea pentru verificat faruri si reglaj + schimb anvelope
Am fost intrebat daca am schimbat becuri ,am raspuns NU,
cati km are masina....
Raspuns Cobalcescu:
Stimate Domn,
Pana acum nu ati vazut ca,bat farurile in jos(aiurea) ,veni ti acum la noi dupa 12.500km pentru verificare faruri.
deja eram conditionat de timp si am plecat, exact cum am venit .....
Leave a comment:
-
In general sunt de treaba cei de la Meridian, dar mai au si uscaturile lor, eu am luat masina de la ei si poate de aceea nu mi-au luat nimic pentru reglaj.Originally posted by bobbyred View Postooooooooo,la prietenii mei !
am facut pentru azi la auto cobalcescu pe splai, 25 ron costa
@Cristi, ai dreptate, ar trebui sa mergi pe capul celor de la Meridian sa iti regleze gratuit farurile.
Leave a comment:
-
Indiferent de suma, de ce sa platim pentru reglarea becurilor, cand noi nici nu am umblat la becuri? Ei le regleaza din fabrica prea sus sau prea jos pentru ca apoi noi sa facem "vanzare" reprezentantelor?
Leave a comment:
-
În mod normal verificarea farurilor şi mai ales a modului cum sunt reglate ţine de dealer-ul care comercializează maşina, în ceea ce se numeşte ca procedură internă, "pregătirea pentru vânzare".
Leave a comment:
-
Salut si eu am avut probleme cu "bataia'' farurilor. Am fost la reprezentanta si m-au intrebat mai intai daca am umblat la faruri sau am schimbat becurile, le-am spus ca sunt originale si nu s-a umblat la ele. In 5 min. au reglat farurile avand o diferenta destul de mare fara nici un cost.
Leave a comment:
-
ooooooooo,la prietenii mei !
am facut pentru azi la auto cobalcescu pe splai, 25 ron costa
Leave a comment:
-
Nu am facut programare, am fost la Meridian Sud sa inchei polita Casco si totodata am trecut si la Mecanica si i-am rugat sa-mi regleze si mie farurile.
Leave a comment:
-
la ce reprezentanta ai mers, ai facut programare sau pur si simplu?
si la mine bat destul de aiurea cca.10m in fata pe scurta ridicate la maxim
Leave a comment:
-
Am fost si eu in seara la reprezentanta si mi-au reglat farurile. Mi-au facut discount, nu mi-au luat niciun ban. Si intr-adevar, acum am si eu lumina, nu trebuie sa ma mai ciorasc de fiecare data, la drum intins, mergeam mai mereu cu faza lunga in afara localitatilor si in interior unde nu erau luminate.
Leave a comment:
-
Am comandat niste becuri cu leduri cree soclu h11 ,am constatat ca sunt cam la fel cu h 16.
Becul original are 19W si 500lumeni, becul asta cu leduri zice ca emite 1200lumeni, dupa cateva cautari am gasit ca are leduri cree XBD-r5 si conform specificatiilor poate sa emita pana la 309 lumeni, acum chiar daca nu este fortat la maxim si ar emite 200lumeni pe bucata , ori 16 bucati ar lumina ceva
Becul cu pricina arata asa ca in poza atasata.Attached FilesLast edited by GFN; 28 October 2014, 22:23.
Leave a comment:
-
Dustere am vazut destule aburite. Depinde si de vremea de afara, si dca te si uiti in far...
Leave a comment:
-
Am fost fraier ca nu le-am zis sa le regleze cand am fost la revizie. O sa ma duc prin Bucuresti, zilele acestea.
Leave a comment:

Leave a comment: