Faruri Logan2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Archangel80
    replied
    Pe Logan 1, cel putin al meu, au venit echipate cu becuri Philips. Foarte, foarte proaste. Au picat amandoua la interval de 8 luni respectiv 1 an de la achizitie. Am pus Osram dupa ce s-au ars, le am si acum dupa 2 ani.

Leave a comment:

• racorazvi
    replied
    Eu am night breaker unlimited luate de pe emag. Si pe loganul de 1.4. Tot din astea am avut. Diferenta e enorma. Dezavantaj: durata de viata mai mica. Eu am fost nevoit sa le schimb cam la 1,5ani. Mers aprox 15.000 km/an

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Multumesc tuturor pentru sfaturi.
    Si eu conduc destul de mult pe noapte si deci am nevoie de o ilumiare optima.
    Am sa raman la Night Breaker Unlimited.
    Revin si eu cu impresii dupa cativa km.

Leave a comment:

• stoicanu
    replied
    Osram este de echipare originala pe multe masini.
    Si eu merg tot pe osram

Leave a comment:

• jelly
    replied
    Osram, Philips din ce am auzit ca s-ar arde mai repede.

Leave a comment:

• Bizo
    replied
    Osram sau Philips.

Leave a comment:

• GFN
    replied
    Am mers cam doua luni cu osram silverstar dar lumina la ce ti-am recomandat mai sus este mai buna.
    Conduc destul de mult pe intuneric si am vazut diferenta intre cele originale ,Silverstar si NBU

Leave a comment:

• bogdan_cj
    replied
    Tot osram night breaker unlimited

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Multumesc.
    Daca sunt si alte recomandari ... ?

Leave a comment:

• GFN
    replied
    Eu iti recomand Osram night breaker unlimited

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Cum astazi m-a lasat faza scurta pe farul dreapta - dupa doi ani si 40kkm :-) - va intreb ca becuri sa cumpar? Nu stiu nici macar ce marca sunt cele originale si cu atat mai putin ce s-ar potrivi mai bine.
    Multumiri anticipata.

Leave a comment:

• stoicanu
    replied
    Daca becurile au omologare RAR nu e nici o problema

Leave a comment:

• jelly
    replied
    Originally posted by bogdan_cr View Post
    dar acum te ia organu` daca te vede cu becuri galbene si gata amenda ...
    Organul te te amendeaza si daca mergi cu ele aprinse atunci cand vremea nu cere acest lucru si pe deasupra sa mai ai si xenon in proiectoare sau cine stie ce natii de becuri cu led, atunci asta e smecherie care numai la noi intalnesti.

Leave a comment:

• stoicanu
    replied
    Si Osram e scos becurile Allseason care au o tenta galbuie pe care le folosesc.

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    masinile mai vechi aveau becuri de ceata cu iod, plus sticla galbena. Doar ca fiind deranjante cand boii mergeau cu ele pe timp frumos, pe motiv de intensitate prea mare, au aparut cele de culoare normala. pe la raliuri in zone de munte mai vad uneori becuri galbene...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google