Nu are nici o legatura cu jantele.
Alea nu au omologare rar pentru logan.
In schimb becurile au cele de firme cunoscute mai putin cele pentru raly care au 90/100w
Faruri Logan2
Collapse
X
-
la fel de omologate ca jantele lu' Madutzu nu ?
Nu vreau sa intru in discutii inutile, daca intelegeti ce am scris bine - daca nu, iarasi bine ...
Dar totusi, zic si eu in dorelismul meu - daca 99% din soferi sunt multumiti de farurile de logan2 ( eu am avut logan2 ambiance si mi s-au parut foarte bune ) si apar un-doi dorelenihio care vor mai puternice ca ei nu vad, oare problema e la cei 99% ?!
Sau sa inteleg ca toti de pe forum va plangeti ca sunt proaste farurile ? In cazul asta, imi cer scuze - probabil mi s-a parut mie ca-s bune
Sanatate !
Leave a comment:
-
uitati-va la cate posturi are "Dorel frustratu"
Stoicanu
cat te-au costat becurile Valeo?
Leave a comment:
-
Omu cred ca e frustrat si s-a descarcat aici. Eu ii respect punctul de vedere chiar daca e unul incomplet si foarte slab documentat. Pana acum nu a venit cu niciun argument punctual iar logica nu prea e la locul ei.
Oricum cata vreme echipamentul instalat are omologare RAR ceea ce s-a spus e mai sus este doar o frustrare greu de inteles.
-------
Acest post a fost scris folosind telefonul din dotare. Nu este limba chineza ... asa scriu eu, mai "codat" :-D
Leave a comment:
-
Poate ne spui si la cine faci referie.
Atat timp cat becurile au omologare RAR nu vad unde este problema.
Leave a comment:
-
Mor cand vad toti "desteptii" cum isi modifica ei logan'urile si-si pun nush ce becuri ultra-puternice care rup tot frate, vezi cu ele la 7 km, totul perfect ...
La aia care vin din sens opus va ganditi ??!?! Sau sa vedeti voi si restu' sa crape ? M-am saturat sa merg noaptea si sa fiu orbit de toti jmecherasii cu faruri modificate.
Voi aveti habar cate inginerie e in spatele unei masini ?! In spatele oricarei componente, de la ultimul bec pana la blocul motor ?! Cum se face frate ca un BMW, Mercedes ... au lumina d-asta alba da nu te orbesc deloc, poti sa te uiti direct in farurile lui si nu e niciun deranj si totusi soferul vede PERFECT ! Si vine un prietenas de pe forum cu night breaker f$#%$^ing unlimited si rup tot ... Daca un sofer e orbit o fractiune de secunda si i se pune "pacla" aia pe ochi si pierde controlul masinii si ajunge in sant cu tot cu familie ?! Grele d-astea ... nu va ganditi !!! Bafta in continuare la modificat, ca de - romanasul tot romanas ramane.
Aviz si amatorilor care-si fac tot felul de modificari la caroserie sau interior si adauga toate porcariile de pe siteuri obscure - modificand in rau stabilitatea si fiabilitatea masinii. O masina e supusa la zeci de mii de teste ( tunele de vant, circuite ... ), mii aprobari si verificari facute de ingineri si experti si organe internationale abilitate. Interiorul e perfect gandit ca in caz de accident sa nu fie parti care sa se desprinda si sa induca moartea in mod stupid ( ignorand bineinteles accidentele grave din care oricum nu ai scapare, nu vreau sa intru in polemici pe tema asta ).
Bafta la tuning baieti, ca v-ati nascut toti genii !!!
Leave a comment:
-
ImageUploadedByTapatalk1415874377.361930.jpgImageUploadedByTapatalk1415874427.528518.jpgImageUploadedByTapatalk1415874523.936652.jpg
Eu m-am echipat de iarna cu asa ceva
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
urmeaza sa pun si eu night breaker unlimited. sunt curios de rezultate.
Leave a comment:
-
Osram are si logan 2 din fabrica dar sunt foarte proaste. Si eu am pus night breaker unlimited si diferenta e foarte mare
Leave a comment:
-
Philips, cele mai ieftine, Reno alege cel mai ieftin furnizor de componente auto. Vrei mai bune, scoate clientu` banu de la tescherea si pune mai bune pe banii lui, cum vrei sa scoata Reno profit ?
De ce i se mai spune Loganului masina ULC ? Degeaba ?
Leave a comment:

Leave a comment: