Faruri Logan2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stoicanu
    replied
    21 w este puterea becului pe DRL si 5w e puterea becului pe pozitie
    si pentru cei ce vor sa buna becuri de 55w pe proiectoare nu se recomanda pentru ca risca deteriorarea proiectorului.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    H16 si H11 sunt identice la soclu, difera doar puterea (la becurile normale, nu led). 19w la h16 si 55w la h11
    La pozitii/drl e [cifra]w21w, cred ca cifra din fata se refera la pozitia pinilor. La x52 sunt pinii de + pe o parte, cei de - pe alta parte. La becurile pe care le am eu pinii au fost combinati, +/- pe aceeasi parte. Se inverseaza foarte usor

Leave a comment:

• stoicanu
    replied
    Faruri Logan2

Sati ca nu inteleg
    Cele de origine la proiectoare sunt H16/19w
    Iar la pozitie fata ceva 5w/21w ceva de genul

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Sper sa ajute pe toata lumea
    P21w/ BA15S - semnal (galben), ceata, mers inapoi
    P21w/ BAY15D dubla intensitate cu pini simetrici decalati - stop frana/pozitie spate
    T10/ w5w - plafoniera, lampi torpedou,portbagaj si numar, galben pe semnalizare laterala
    T20/w21w dubla intensitate- pozitie fata/drl
    La acesta din urma nu se potrivesc pinii la toate modelele si trebuiesc inversati
    Deasemeni exista si H4 (HB4) pt faruri si H11 pt proiectoare, cele din urma inutile.
    La toate modelele exista si hipower, lupe sau smd samsung la unele(drl)

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Un lucru bun pt bucureșteni, dar pt provincie este cea mai bună opțiune.

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Le-am schimbat deja, sunt maniac le gasesti si in doraly la acelasi pret

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Treaba este ca durează o lună până vin si vroiam sa grăbesc procesul .
    Va recomand alliexpres să va cumpărați becuri cu led, cel mai mult merita cele pt R fiindcă creșteți vizibilitatea, iar pt " maniaci" si cele după frâna si poziție

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Cel mai bine aștepți mașina.

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Credeam ca ai deja masina

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post
    pozitie stop : p21/5w x2
    semnalizare : py21w x2
    AR : p21w x2
    ceata : p21w x2
    3stop : p21w x1 conform manual, posibil w16w

Să nu plângi dacă vei rupe urechile stopurilor la demontare.

@Madutzu25: Nu s-a cumpărat SL10 cu "climă" și butoane pe uși, chesții foarte cerute, pe motiv de "e scump" și tu vrei să dea lumea de la 400euro în sus pentru xenon sau led.
    Originally posted by Madutzu25 View Post
    Le gasesti in cartea tehnica a masinii
    Da mulțumesc
    Cum am spus mai sus îmi trebuie pt mașină nasului care vine in februarie, eu am lighean din 2007 , deci daca ma puteți ajuta... fiindcă nu am de unde lua .
    Multumesc

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Le gasesti in cartea tehnica a masinii

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post
    pozitie stop : p21/5w x2
    semnalizare : py21w x2
    AR : p21w x2
    ceata : p21w x2
    3stop : p21w x1 conform manual, posibil w16w

Să nu plângi dacă vei rupe urechile stopurilor la demontare.

@Madutzu25: Nu s-a cumpărat SL10 cu "climă" și butoane pe uși, chesții foarte cerute, pe motiv de "e scump" și tu vrei să dea lumea de la 400euro în sus pentru xenon sau led.
    Poti sa ma ajuți si cu modelul de soclu , ma gândesc ca nu toate sunt BA15S.
    Multumesc

Leave a comment:

• bogdan_cj
    replied
    Daca schimbarea farurilor cu unele de SL10 nu ar presupune nici o modificare a instalatiei electrice, le-as schimba. Dar sunt ok si cele cu un singur bec. Si mie din fabrica mi-au venit reglate foarte jos si nu vedeam in fata nimic, dar dupa un reglaj in reprezentanta totul e ok. Chiar vad foarte ok.

Leave a comment:

• bogdan_cr
    replied
    Originally posted by GuGu21 View Post
    Oare ma intreb, cei care comenteaza acuma nu tanjesc ei unpic dupa SL10 si-i cauta nod in papura numai sa-ti aline "tristetea" ca n-au si ei ?
    Ce-mi mai vazura ochii, ca poti si tu sa-ti pui tu geamuri electrice. Bafta la tras fire si la decupat capitonaj !
    Nu tinjesc dupa nici un fel de x52, fie el SL10 sau nu, nu exista motorizare x52 pe care as cumpara-o. Asta am si zis, reciteste ce am scris.
    Am luat L1 pentru k4m care unii chair tinjesc ca nu exista pe x52 ( mai ales pe MCV unde era bine de pus ...)
    Ceea ce vreau de la o maisna si nu-mi ofera asta care o am acum si nici un x52 nu-mi poate oferi sint decit TEP si faruri adevarate originale omologate xenon . Nici chiar sl10 nu are.
    Nu-mi trebuie clima si nici comenzi geamuri pe usa, am AC nu deschid gemurile niciodata.
    Hai ca poate acum s-a inteles.

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Interesant ... alea de sl10 sunt mai ieftine

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google