Originally posted by Dan_Ionut
View Post
Facelift Logan 2 /2016
Collapse
X
-
Face fata la orice, ca de aia este masina......
Dar o sa aiba un soc cand o sa vada ca puterea masinii nu prea se pupa cu realitatea....
Cititi un pic pe aici, cand "pionerii condusului" au dat de prima iarna....
http://www.loganclub.ro/forum/functi...t48460p14.html„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Vignieta Ungaria
aris86- vignieta pentru Ungaria 8Euro pentru 10 zileOriginally posted by aris86 View PostLa drum intins, tii mainile pe volan, nu te apuci sa conduci doar cu o mana. Cam cat ar costa o rovinieta prin Ungaria?
SZe poate achizitiona de la MOL.Originally posted by aris86 View PostLa drum intins, tii mainile pe volan, nu te apuci sa conduci doar cu o mana. Cam cat ar costa o rovinieta prin Ungaria?
Comment
-
Nu pot compara cu 1.4, nu am, condus, cu motorul de 0.8 si 40CP (euro 3!!!!) il compar, am urcat borduri, rampe cu pietris, mers pe "toloaca", miriste, islaz (teren de fotbal comunal), am trecut un parau, pe unde merg carutele....si senzatie mult mai buna comparativ cu Sandero 1.2, Matizul este o masina usoara, garda joasa, am luat multi bolovani, motorul foarte bine calculat/reglat vs de greutatea masinii, E3, fara "electronica" multa pe el. Cand am luat Sandero, am zis oooo.. 75CP vs de 40CP, garda..., roti... mama....nu ca la Matiz.Originally posted by Dan_Ionut View PostEh, un chip tuning si un filtru K&N si prinde viata.
@Oti, 1.2-ul se simte mai slab decat 1.4?Eu cu a mea nu am avut probleme la borduri sau iarna.Last edited by Oti; 15 November 2016, 10:57.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
-
chiptuning la un aspirat de un litru o sa-l faca racheta. altfel nu se poate, masina e mare, grea, motorul e mic, slab...s-au auzit astea din 2004 incoace, dar de octavia, golf5, focus, cu motoare de 75cp pe 1200kg nimeni nu se leaga. alea-s "masini" pe langa orice logan cand vine vorba de performanta.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Cei care aveti 1.4mpi, aveti ESP/ASR pe masina? Eu cred ca un 1.2 standard vs de 1.2 E5 cu ESP/ASR are diferente majore in comportament in situatii limita, atunci cand ai nevoie de putere si pierzi un pic aderenta, automat iti taie "gazul".„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Focus....Facelift Logan 2...focus...
moderatori: era la un moment dat un forum unde era un soi de "no mans land"...singura regula era "fara ilegalitati"...si toata lumea se putea lua cu toata lumea la tranta...sa-i spele fufele in public etc. Singura regula: fara atingere legislatiei in vigoare...un soi de loc de dat cu capu. Oare nu merge si aici?
Comment
-

moderatorului... in sfarsit cineva cu capul pe umeri.
Comment