Originally posted by bolovan
View Post
cit despre: "Eu inca n-am vazut un test pe bancul de probe care sa spunaca un motor gandit pt benzina de 95...merge mai bine cu benzina de 98...si mi-am pierdut multa vreme cautand...si intreband. " - am o teorie care are legatura cu diferenta dintre "co95" si "co98"; da' asta o sa vina mai tirziu, in functie de cit dureaza bucata asta de off-topic.
Fratello: daca tot zici ti-a mers mai bine, nu s-o fi intimplat ca ti-a si consumat un pic mai mult? cam 1 litru, asa... orientativ (cu tot cu AC, daca era cazul, evident).

In schimb am sesizat diferente intre rompetrol (undeva aproape de fagaras)...si alte benzine (parca a consumat mai multa...si avea o vibratie mai accentuata)
Parcă toarce altfel, sau poate am iluzia. Vineri când am pus benzina de 95 de la OMV, s-a simțit un pic aceeași senzație de "dat nas", dar față de celelalte dăți când am alimentat, acum, cum am ieșit din benzinărie am intrat direct în trafic aglomerat bară, la bară, în timp ce anterior, nu era trafic și se rula fluent!

Comment