Dacia Logan 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cand am zis de bun simt, n-am spus sa dea bani din propriile lor fonduri. Pana la urma comisionul si implicit profitul reprezentantei sunt variabile, nu e ceva fix. Daca vor, pot lasa la orice produs vandut. Dar ce sa lase, cand aproape toti merg pe principiul "arde-l acum, ca nu stii cand il mai prinzi", in loc sa te faca sa revii, prin diverse mici atentii - un discount, pana si o cafea, un ceai sau un suc.

    Comment


    • Gata a inceput..
      Attached Files
      Last edited by 77sky; 13 June 2022, 22:34.

      Comment


      • Va salut, Doream sa cumpar inca un Logan cat mai ieftin ca sa il platesc fara a fi nevoit sa apelez la vreun credit/leasing. Am intrat pe configurator si am observat ca nu mai exista sce65 cu echipare de baza, singura varianta care a mai ramas e tce 90 si nu sunt dispus sa cheltui o suma considerabil mai mare avand in vedere si contextul economic.

        Are cineva informatii daca Dacia va reintroduce varianta sce65 de baza? Multumesc

        Comment


        • Cât timp există dereglări ale aprovizionării cu componente și materii prime echipările și motorizările cu vânzări minore vor fi retrase - fabrica concentrându-se pe ce se cere și pe ce poate livra cu siguranță - vezi de exemplu retragerea ECO-G 100 pentru că lipsesc componente și dă peste cap și dosarele Rabla prin imposibilitatea livrării mașinii la timp - deși există o cerere uriașă.

          Deci ai de așteptat!

          Sau cât aștepți mai strângi bani și iei ceva disponibil atunci.
          Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

          Comment


          • Salut,
            Poti sa te interesezi si pentru un logan second hand, am vazut multe la vanzare, an fabricatie 2021 - 2022.

            Spor !!

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google