Logan III - Comanda și Termen de Livrare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Se poate da in judecata pe civil agentul care si-a batut joc de tine si ii ceri daune morale in instanta. Consulta un avocat,e cel mai bine
    ​​​​​​

    Comment


    • Leo0608 , deci colegul de forum sa renunte si la masina aceasta care poate sa fie livrata "la jumatatea lunii urmatoare" ?
      Cam cat timp ar putea sa dureze aceasta "judecata pe civil cu agentul" ?
      Ce "daune morale in instanta" ar putea sa ceara nelutu_pop ?
      Last edited by Gil26; 30 September 2023, 19:30.

      Comment


      • Deci practic omul e nervos dar nu a platit masina in termen.

        Comment


        • Nu ai înțeles , spuneam ca nu mi s-a oferit aceasta posibilitate. Nici eu nu înțeleg de ce și da … eram nervos , nu așa trebuie sa faci cu clientii , sa-i tragi pe sfoara ,eu asta am simțit !

          Comment


          • Ba da, ti s-a oferit, dar dealerul nu iti depusese dosarul pentru rabla. Am inteles exact. Si care e problema intr-un final? Ca sa nu pierzi banii mai stai un pic.

            Comment


            • Sigur așa a fost si eu cred ca mai erau fonduri si putea sa depună dar din motivele lui nu a făcut-o. Acuma am uitat de cealaltă mă concentrez pe cea din prezent , poate a vrut sa mă facă sa cumpăr una cu mai multe dotări sa fie si comisionul lui mai mare , nu am vrut de la început sa iau una cu foarte multa electronica ca s-a tot scris pe aici ca se strica si nu as vrea sa am probleme daca s-ar putea .

              Comment


              • Originally posted by Gil26 View Post
                Leo0608 , deci colegul de forum sa renunte si la masina aceasta care poate sa fie livrata "la jumatatea lunii urmatoare" ?
                Cam cat timp ar putea sa dureze aceasta "judecata pe civil cu agentul" ?
                Ce "daune morale in instanta" ar putea sa ceara nelutu_pop ?
                Cel mai probabil se va ajunge la mediere ... fiind o neglijenta in serviciu ( si aici partea interesanta ...( cu rea vointa sau nu... ) si de aici se disjung mai multe cai de atac...

                „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                Comment


                • Si ce rost \sens au "mai multe cai de atac.." cand:
                  Originally posted by nelutu_pop View Post
                  ...
                  Acuma tot acelasi agent mi-a propus o alta masina pe care am rezervat-o online am platit 500 euro si am facut cerere de rambursare pentru avansul initial imediat mi-a alocat un alt VIN si acuma astept sa vad ce urmeaza asta e mai scumpa cu cca 850 euro e full option, o iau, am voucher de rabla care am inteles ca nu expira si sper sa mi-o dea la jumatea lunii urmatoare am inteles de la agent ca e in port la Constanta e o masina fabricata in Maroc , ...

                  Comment


                  • Știe cineva când trebuie sa apăra in comenzi evoluția spre livrare deocamdată la mine scrie ca e “in procesare “ comanda e de vineri acuma pe 29

                    Comment


                    • Ca sa fiu consecvent îmi răspund tot eu mie , aplicația e numai pentru rezervare online după aia comanda apare in procesare . La dealer ii apare mai detaliat la client nu , deci tot cu agentul faci toată treaba , am fost acolo mașina e undeva in transport urmează sa facă comanda la transport spre locul de livrare și sa-mi facă avizul de plata a diferenței . Încă nu am scăpat de teama ca o pierd și pe asta . Văd ca lumea nu prea scrie despre subiectul asta pare ca numai eu am avut ceva probleme, termenul rămâne in 16 /20 oct . Dacă nu scrie nimeni aici nu o sa mai postez înseamnă ca nu e folositor .

                      Comment


                      • Originally posted by nelutu_pop View Post
                        Deci e complicat pentru mine sa inteleg de ce s-au comportat asa cu mine.
                        Din cate inteleg e a doua experienta neplacuta cu acest dealer. Da, nu e o problema comuna. Si eu stiu doua cazuri de dealeri care isi bat joc de clienti si am grija sa nu le calc pragul.

                        Comment


                        • Din nou sunt consecvent , in 29 sept am comandat online un logan 3 mai bine echipat ca primul pe câte l-am pierdut și astăzi l-am primit . Sunt mulțumit de el , am căzut la pace și cu dealerul deși nu am primit nici un discount , celălalt avea Doar clima automata asta e aproape full option dar a costat cu 900 € in plus . Toate (cele doua) plățile le-am făcut online cu cardul e foarte simplu sa cumperi din online ce au pe stoc sigur găsești o varianta care ti se potrivește .

                          Comment


                          • Din nou sunt consecvent , in 29 sept am comandat online un logan 3 mai bine echipat ca primul pe care l-am pierdut și astăzi l-am primit . Sunt mulțumit de el , am căzut la pace și cu dealerul deși nu am primit nici un discount , celălalt avea Doar clima automata asta e aproape full option dar a costat cu 900 € in plus . Toate (cele doua) plățile le-am făcut online cu cardul e foarte simplu sa cumperi din online ce au pe stoc sigur găsești o varianta care ti se potrivește .

                            Comment


                            • Salutări de la un Loganist începător (la Logan mă refer). Eu am făcut dosarul la sf lui August după care am plătit taxa de rezervare de 750€ (nu online, ci depunere) bani care mi s-au scăzut din total ulterior, minus 2 rable. Mi s-a dat termen de 6 luni maxim. Mașina a venit acum 5 zile, cu aproape 2 luni mai devreme după care am putut ieși cu ea pe strada, având autorizația de circulație și RCA-ul. E un Logan 3 Eco-G 100 prestige, culoare Urban grey. Are cam tot ce îți trebuie, se conduce foarte usor și îmi place (am mai condus Sandero stepway aceeași motorizare, fabricație 2022). Mai multe o să spun pe parcurs după mai mulți km (deocamdată doar 350).


                              -Tomorrow ain't promised today-

                              Comment


                              • A reaparut in configurator nivelul de echipare Essential la 13500 euro.

                                Si avem din nou motorul SCe 65 dar doar la Sandero.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google