Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by christi1923 View Post
    Salutare, astazi am descoperit niste puncte albe si alte puncte care par acoperite, de-asupra usitei de la alimentare (doar acolo sunt, restul punctelor din poza sunt impuritati/praf)

    La garantie m-au programat pentru constatare la final de august, dar nu sunt prea optimist ca vor accepta reparatia si nici nu cred ca vreau sa vopseasca tot ansamblul daca asta o sa fie propunerea (asta sugerau, nu se face ceva punctual).
    Punctele sunt foarte fine, probabil nu as fi observat daca nu o spalam eu.
    As putea rezolva eu cumva?


    Ce se vede in poza este o fiertura de lac.se poate rezolva prin slefuirea zonei si o polishare, dar din punctul meu de vedere,nu se merita.Iar ca sa vopseasca, risti sa ias o diferenta de nuanta si va fi mai inestetic.

    Comment


    • A mai constatat cineva ca s-a format o adancitura destul de serioasa sub calcaiul care sta pe pedala de acceleratie?

      Comment


      • Da, la mine toata portiunea e mai jos.

        Comment


        • Si la mine, si are doar 10 zile de cand am luat-o

          Comment


          • Salut. Astăzi am fost in service cu Loganul ECO-G, 20000 km pentru un zgomot de bătaie la relanti pe gpl. S-a auzit și la ei zgomotul dar nu au putut identifica exact cauza. Căutând sursa acelui zgomot au descoperit mici scurgeri de ulei la imbinarea cutiei de viteze, și zgomot tija wastegate turbina. Au documentat pentru garanție.
            Pentru scurgerea de ulei la cutie, atașat poze, s-a verificat nivelul in cutie, s-a spălat zona, și mi-au spus sa revin după 500-1000km.

            Comment


            • Ai alimentat de la alta statie cu alt furnizor? Ultimul plin am alimentat de la alt furnizor ( in 8000km) si a inceput sa aiba tot felul de zgomote, inclusiv baraiala de wastegate.

              Comment


              • Bănuiam sa fie de la GPL, tocmai alimentasem cu 1 ore inainte. Ciudat este că am alimentat la aceeași statie de unde am tot alimentat, dar mă mirasem la momentul respectiv că intraseră 37litri, deși afară era cod roșu de caniculă. Pe măsură ce am consumat din gaz zgomotul s-a mai estompat, dar inca nu complet. Când se golește voi alimenta din alt loc.

                Comment


                • Este puțin probabil ca combustibilul să fie cauza zgomotelor la ralanti...
                  Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                  Comment


                  • La cca. 19.000 km (adica, 1 an) a inceput sa faca si la mine figuri aeroterma. Daca impingeam in panoul cu sigurante, isi revenea o parere, apoi, aleator, iarasi se oprea... Si, nu, nu e vorba de siguranta, cum se vehicula pe-aici, ci de o eroare de proiectare la cablaj: un cablu atinge de altele pe-acolo facand scurt-circuit, cauzand, in unele cazuri, si arderea sigurantei. De la tipul din service, am auzit ca defectul e omniprezent si se va manifesta mai devreme sau mai tarziu cam la toata lumea. De exemplu, la un coleg de serviciu su Sandero Stepway a facut buba la cca. 3000 km. La mine s-a revolvat prin demontarea partii din stanga pentru acces la panoul de sigurante, tragerea acestuia in afara si matisarea cablului buclucas respectiv. Ulterior, s-a inlocuit si siguranta.

                    PS: nu stiu daca era legat de defect, dar uneori nu cupla nici AC-ul, desi aeroterma pornea. Inclin sa cred ca dracia aia de cablu deranja mai multe, fiindca acum toate merg ireprosabil. N-am avut ocazia sa testez daca mai ingheata la drum lung, sa blocheze fluxul de aer, desi am avut un drum Braila-Istanbul, insa vremea era ceva mai rece si n-a lucrat din greu clima.
                    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                    Comment


                    • Super ca s-a rezolvat, pacat ca nu se cunoaste de catre toate reprez problema cu acest cablu..
                      Cu senzoru de gaz ai avut problema?

                      Comment


                      • Tipul de la APAN BR spunea ca de la Mioveni citire e solutia si s-a transmis in toata reteaua.
                        N-am avut nicio alta problema in cei peste 19.000 km pe care ii am la bord. Anul trecut se mai bloca clima, dar anul acesta n-am mai avut asa ceva.
                        Last edited by ursamajor; 2 August 2022, 17:36.
                        Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                        Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                        Comment


                        • După 500 de km făcuți se aude un fâșâit cand schimb vitezele dupa 2500 de turație se aude un pufăit și la accelerare in gol
                          e cumva de la turbina

                          Comment


                          • Vad ca se cam aude și când merge la relantiu in zona curelei de accesorii

                            Comment


                            • Comprima tot ce vrei sa spui intrun singur post, si invata sa te exprimi, sa se inteleaga ce vrei de fapt , e o intrebare, e o solicitare, e o opinie, etc.ceea ce elucubrezi tu post dupa post.

                              Comment


                              • Originally posted by ursamajor View Post
                                La cca. 19.000 km (adica, 1 an) a inceput sa faca si la mine figuri aeroterma. Daca impingeam in panoul cu sigurante, isi revenea o parere, apoi, aleator, iarasi se oprea... Si, nu, nu e vorba de siguranta, cum se vehicula pe-aici, ci de o eroare de proiectare la cablaj: un cablu atinge de altele pe-acolo facand scurt-circuit, cauzand, in unele cazuri, si arderea sigurantei. De la tipul din service, am auzit ca defectul e omniprezent si se va manifesta mai devreme sau mai tarziu cam la toata lumea. De exemplu, la un coleg de serviciu su Sandero Stepway a facut buba la cca. 3000 km. La mine s-a revolvat prin demontarea partii din stanga pentru acces la panoul de sigurante, tragerea acestuia in afara si matisarea cablului buclucas respectiv. Ulterior, s-a inlocuit si siguranta.

                                PS: nu stiu daca era legat de defect, dar uneori nu cupla nici AC-ul, desi aeroterma pornea. Inclin sa cred ca dracia aia de cablu deranja mai multe, fiindca acum toate merg ireprosabil. N-am avut ocazia sa testez daca mai ingheata la drum lung, sa blocheze fluxul de aer, desi am avut un drum Braila-Istanbul, insa vremea era ceva mai rece si n-a lucrat din greu clima.
                                La mine zornaie ceva in partea stanga. M-a facut cu nervii tot drumul de 360km de azi. Cateodata se oprea, dar l-am auzit cam tot drumul. Cred ca au intrat frunze/crengi, etc. in ea mai ales ca a stat 2 saptamani nemiscata.

                                Si alta chestie interesanta, la toate opririle la semafor imi intrau senzorii de parcare de pe fata. La nivelul rosu, adica aproape loveam masina din fata. N-am inteles de ce facea asa, cand m-am dat jos am verificat sa nu fie ceva in fata, frunze, sau altele.
                                Last edited by Bonzo_Madrid; 6 August 2022, 20:36.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google