Originally posted by paul_damian
View Post

Apoi regret ca aceasta a reaparut, sper sa o rezolvi definitiv pe garantie si asteptam cu interes orice informatii legate de asta, experienta ta ar putea sa fie de folos si altor colegi cu aceesi problema (iar daca tin bine minte la tine a fost schimbata atat bateria cat si senzorul de curent, nu mai stiu insa daca ai facut si un update de soft).
Oricum ai fost printre primii colegi de pe acest forum care ai oferit date concrete si ai facut masuratori clare si mai ales corecte ale bateriei, cine doreste poate sa citeasca si sa vada capturile tale atat inainte cat si dupa inlocuirea componentelor, sunt destul de clare, asa se masoara o baterie (si eu sunt ”old school”) tinand cont de U, SOC, SOH, Ri iar daca se poate si parametri aferenti cititi in\de softul masinii.
Ulterior si alti colegi au mai oferit valori si experiente pe acest topic, cred ca se poate vedea destul de clar ca bateria, sistemul de incarcare si gestionare al energiei NU functioneaza asa cum trebuie, plus ca si pe forumurile straine sunt din pacate alte foarte multe (ne)cazuri asemantoare, au fost si useri care au schimbat baterii dupa bateri la un timp destul de scurt dupa achizitionarea masinii (unii chiar cu alta marca daca tin bine minte Exide) si tot au avut ulterior probleme, etc...
Este evident ca la multe masini L&S3 produse sistemul ”ingenuncheaza” destul de repede chiar si o baterie noua \buna, egal de ceea ce s-a ”sustinut” anterior cu OCV-ul asta minune foarte ”inteligent” facut si implementat plus acele ”materiale de studiu gasite in graba pe goagle” lasate aici, mi-am facut putin timp si am ”studiat” link-urile, primele doua nu sunt ”functionale” iar cu al treilea chiar m-am amuzat putintel, atasez si trei capturi din acel ”studiu” pentru cine nu doreste sa mai caute, tot cu un ”hahaha” in incheiere.
PS: si problema acesta pare una asemanatoare cu cea a senzorilor GPL (poate doar la o alta ”scala”), la fel de neplacuta si des intalnita la masinile produse si sa speram ca macar la cele care se vor fabrica de acum incolo va fi rezolvata, chiar daca poate nu este una chiar asa de simpla (pare atat o problema SW cat si HW) si cei de la Dacia o vor aborda si pe aceasta in mod corespunzator (iar ca proiectarea, dezvoltarea, testarea si implementarea sistemelor de pe masina NU se bazeaza pe niste ”studii” gasite in graba pe ”goagle”).
Leave a comment: