Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DFA
    replied
    Tunerul AM funcționează normal?

Leave a comment:

• adrianprodan
    replied
    Originally posted by DFA View Post

Mesajul apare în secțiunea de FM sau de DAB+ ?
    Mesajul apare in sectiunea de FM.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Originally posted by adrianprodan View Post
    Nu mai functioneaza radio-ul, Media Display afiseaza mesajul "Nu a fost rec. inca"
    Mesajul apare în secțiunea de FM sau de DAB+ ?

Leave a comment:

• george.sce
    replied
    Aaa, logan 2023 ai garantie, fuga la reprezentanta, ce mai astepti ?

Leave a comment:

• adrianprodan
    replied
    Salut,

Am si eu o problema cu Logan III 2023, 0.9tce, Media Display.

Nu mai functioneaza radio-ul, Media Display afiseaza mesajul "Nu a fost rec. inca"

Am resetat Media Display tinand apasat butonul On/Off.

O pot rezolva eu sau trebuie sa ajung la service dacia?

Multumesc

Leave a comment:

• Bizone
    replied
    Confirm ca bujiile 224019960R sunt ok, se potrivesc pe Logan 3, 2021 pe gpl. Le-am schimbat singur. Cele initiale au facut 55.000 km. Ochiometric, pareau ok, culoare cafea cu lapte, cum cica ar trebui sa fie la o functionare buna. Nu am simtit vreo diferenta la functionarea masinii. Multumesc pentru indrumari.

Leave a comment:

• asitaka
    replied
    Bizone am pus eu 224019960R, am luat din Mioveni. Tot ok la service multimarca. Nu mi-au spus nimic

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Si din pacate NU este singurul exemplu, tocmai de aceea trebuie verificat si "ras-verificat", inclusiv fizic pe masina, valabil si pentru multe alte componente ...

Leave a comment:

• Bizone
    replied
    Multumesc. Una scriu astia pe site-uri, alta trimit. Asta nu e prea frumos. Acuma sa vad ce scot din motor. Sper sa se potriveasca. )

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    E bine daca NU este ceea ce ai scris ca ai primit:

Originally posted by Bizone View Post
    Am cumparat asta:
    Cod produs:
    224019960R

Cod ean:

Producator:

RENAULT
    Mai scrie si UV1 pe cutie, si Made in Japan.
    Banuiesc ca sunt NGK, desi pe cutiuta scrie Renault.
    Filet M14x1.25 mm, lungime filet: 19 mm, dimensiune hexagon 16 mm ...
    Spor la montaj!

Leave a comment:

• Bizone
    replied
    In mod surprinzator (sau nu ) , am pus cheia de 16 pe bujie si este prea mare. Acum am comandat cheie de 14. Ma refer la bujie noua, comandata. Inca nu am scos bujiile existente.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Chiar si pe site-ul producatorului de bujii este "ceata" cu acestea, subscriu la ceea ce ai scris acum si doresc sa multumesc din nou pentru 3816 si timpul /efortul alocat (confirmare clara la ceea ce am scris).

Toate cele bune!

Leave a comment:

• madi
    replied
    Nu incerc sa fiu Gica Contra, incerc sa ofer informatii, eu am cautat saptamani intregi pe net despre aceasta bujie echipare de fabrica, despre telescoape si in general despre orice piesa de care am nevoie. Nu cumpar decat atunci cand sunt sigur ce cumpar. M-am contrazis de multe ori cu reprezentantii magazinelor. Altfel ma duc in service atunci cand ceva ma depaseste. Si gata, am terminat discutiile pe aceasta tema.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Incerci sa fi "Gica Contra" degeaba, daca nu ai inteles pana acum repet, acel M14 x1.5 x19 mm este vandut de unii ca si 224019960R ILKAR7V7D pentru H4D, vezi ceea ce am scris si atasat /subliniat macar in 3801iar Bizone a confirmat ca aceste bujii a cumparat (este bine daca verifica si reconfirma), conteaza ce i-au trimis /a primit si repet pentru a nu stiu cata oara (sper sa se inteleaga asta) ca filetul este important.

Leave a comment:

• madi
    replied
    Acel M14x19 cu hexagon de 16 este al bujiei motorului 1.4MPI.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google