1. Combinația de Media "Nav" cu Wi-Fi dar fără funcția de Nav e ciudată..., eu nu prea am văzut așa ceva..., ești sigur că ai așa ceva?
2. Interfața de Wi-Fi este pe PCB-ul din spatele ecranului (daugherboard), nu pe placa logică principală (motherboard)..., deci degeaba te uiți acolo... - "activarea" de Wi-Fi implică acel PCB...
3. Utilizarea unui adaptor USB-Wi-Fi în interiorul unității ar implica dezactivarea portului USB de sus...
2. Interfața de Wi-Fi este pe PCB-ul din spatele ecranului (daugherboard), nu pe placa logică principală (motherboard)..., deci degeaba te uiți acolo... - "activarea" de Wi-Fi implică acel PCB...
3. Utilizarea unui adaptor USB-Wi-Fi în interiorul unității ar implica dezactivarea portului USB de sus...

, din cate stiam pana acum NaviExtras erau cu vreo doua-trei release “in urma”, asa ca m-am uitat rapid pe site si m-am “lamurit” imediat, pentru actualizarea gratuita versiunea este 12.4 iar pentru cea cu plata 13.2, exemplu atasat.
. Sincer nu am stat sa studiez exact ce și cum, am incercat cu aplicația direct de pe telefon și a mers. Mulțumesc încă o dată de info.
.
. Am incercat sa refac operațiunea de mai multe ori și deși apare că se transfera hărțile in mașină când dau sa caut la hărți nu am nimic. Cred că la nici o lună de la achizitie va trebui sa deschid un tichet la service. Nu prea am idee ce as putea să-i fac altceva. I-am făcut și reset de MediaNav atât hard cât și soft din meniu. Fara succes. O fi vreun Bug la MediaNav daca nu cumva s-a dus ceva in zona memoriei. Varianta de sistem este 6.0.10.2.
Comment