Logan III: Media Nav / Media Display / Media Control

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da am Wi-Fi in setari, problema in cazul meu era ca atunci cand am luat masina am conectat-o pe bluetooth, si cand reveneam in meniul tabletei si selectam Android Auto de la device imi spunea ca nu-l gaseste.

Cum am rezolvat a fost sa sterg device-ul conectat si sa-l conectez iar, iar cand mi-au aparut cele 3 optiuni am mers pe Android Auto iar acum merge fara probleme. Multumesc frumos pentru ajutor !
    Last edited by 77sky; 9 December 2025, 12:14.

Comment

• Buna ziua, logan 3 din 2023, prestige cred (ultima echipare la momentul respectiv), firmware tableta 6.0.9.8 se deconecteaza aleator de la telefon cu android auto si pe cablu si pe wi-fi. exista update de firmware care pot sa il fac sa rezolve problema asta (nu am navigatie harti pe tableta). Multumesc.

Comment

• Salut, probleme de conectivitate au mai fost semnalate si discutate, acestea pot avea cateva cauze, apoi nu neaparat versiunile mai noi sunt si mai bune (cei de la Dacia au tot “experimentat” si s-au jucat cu ele, au rezolvat o problema si au creat doua, etc. ..).
        Dar daca tot ai intrebat din cate stiu pentru masinile fabricate pana in 2025 ultima versiune este 6.0.12.2, insa o versiune destul de buna este 6.0.10.2 inclusiv pentru conectivitate, acces MICOM, etc., plus ca pe forumuri se gaseste si varianta deblocata.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google