Logan 3 expression sau journey?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan 3 expression sau journey?

Va salut distinsi colegi!

Am o dilema intre a cumpara Logan 3 ECO-G 120, varianta Expression sau Journey.
    Diferenta ar fi de cca 300 euro prin programul Rabla si reducerile comerciale de luna aceasta.
    500 euro reducere comerciala si 500 euro reducere campania Dacia Days.
    Keep walking...

Salut, la prima vedere pare o idee foarte buna Journey ul, vine cu clima, keyless, buson fara cheie, panou de bord digital, senzori fata/spate, camera marsarier, senzor unghi mort, tapiterie care arata mai bine. Si ai si optiunea sa iei pachetele de iarna si driving, care adauga scaune si volan incalzite, oglinzi rabatabile electric, faza lunga automata si camera 360.
    Pachetul de iarna iti pot spune personal ca o sa faca toti banii, eu nu am volan incalzit fiindca nu exista optiunea atunci cand am luat masina dar scaunele incalzite sunt foarte importante pentru mine iarna. Din experienta mea cu 1.0 TCe90, habitaclul se incalzeste greu iarna (clima setata pe auto) si fara scaunele alea as fi facut frigul. Acum poate motorul asta Eco-G 120 nu are "problema" asta, nu am de unde sa stiu.
    Dar da, nu cred ca o sa regreti cei 300 de euro in plus pentru Journey si 300 de euro pe pachetul optional de iarna. Chiar mi se pare o oferta buna.

Comment

plusez la ce spune RuginaDacica

- la Dacia opțiunile sunt relativ ieftine - față de alte mărci - și se merită, pentru că pe urmă e foarte greu să faci retrofit (sau imposibil) - deci alege Journey.
      - de asemenea, urmează sfatul anterior și adaugă și restul opțiunilor - dacă se poate - pentru că o să constați că sunt utile.

+ câteva detalii lămuritoare

FAQ - Generale - Logan/Sandero III 2020-2028 wiki
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Ce nu ma incanta, este frana de parcare electrica si ecranul de bord digital.
        Keep walking...

Comment

jonnie007 ia cele mai multe posibile opțiuni pe frâna de mână. Încălzire în scaune se adaugă de sine stătător foarte simplu. Sunt de acord că cu frâna electrica ai un punct foarte complex și scump în plus, care poate ceda mult mai repede și usor. De recent la ITP abia trec că cică nu mușcă ambele motorașe simultan... Diferența de 18% între ele...
          Last edited by asitaka; 9 minutes ago.
          Să ne țină turbinele!

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google