punei un surub nou
usi care scartiie
Collapse
X
-
Eu cred ca e si filetul stricat, nu numai surubul.
Comment
-
o saiba otelita taiata intr-o parte,teoretic nu mai permite slabirea surubului,piulitei, vezi imagineaOriginally posted by SoNyKeL View Postce aia saiba grower?
sigpic

Comment
-
Se gaseste la dealer, dar se dau doar cate 10 bucati. De asemenea se gaseste la baietii din service.Originally posted by iuly75 View Postideea este ca nu mai gasesc surub cu acelasi cap
Comment
-
multumesc ANDREI dar dealer sau service este la 50 de km departare de mine(BRAILA SAU BUZAU), doar cand o sa am drum o sa-i intreb dar oare surub cu alt cap nu merge?Originally posted by andrei View PostSe gaseste la dealer, dar se dau doar cate 10 bucati. De asemenea se gaseste la baietii din service.
sigpic

Comment
-
Ba da, dar sa aiba aceeasi grosime si lungime. Eventual daca e mai lung il tai cu flexul.
Comment
-
Da, dar daca are alt pas nu intra acolo, deci nu are de ce sa-si faca griji ca strica filetul.
Comment
-
Da-l jos si pune o saiba grover ,nu se va mai slabi niciodata!Originally posted by iuly75 View Postintradevar e o problema cu acel surub buclucas, am facut abonament la verificarea lui(se slabeste permanent) si totusi nu cred ca o trantesc prea tare. Problema e cat de larg se deschide portiera(fortand-o mereu la deschiderea maxima atunci se slabeste). Verificat de mine cred ca asta e boala acelui surub
Comment

, sunt cu ochii pe voi !
Comment