Si eu am observat ca placuta dinspre interior este mai tocita decat cea exterioara...
[scuzati claritatea pozelor, sper ca se intelege]
					[scuzati claritatea pozelor, sper ca se intelege]
 , sunt cu ochii pe voi !
) parca vad ca trebuie sa le schimb
) (conduc si mai sportiv 
) ) 
  nu sunt expert dar poate iti explica altcineva ce se intampla cu ele .. app .. de ate ori ai schimbat placutele in 60 000 km ?? daca esti dargut sa-mi raspunzi 

) parca vad ca trebuie sa le schimb
) (conduc si mai sportiv 
) ) 
  nu sunt expert dar poate iti explica altcineva ce se intampla cu ele .. app .. de ate ori ai schimbat placutele in 60 000 km ?? dacă ești dragut sa-mi raspunzi 
 le-ai schimbat de cateva ori
.... dupa cum spuneam eu am 40 000 km cu masinutza si momentan nu am schimbat nici un set de placute de frana 
 ps si la mine discu este uzat  si din cate am vazut pe suprafata discului este uzat neuniform pe suprafata de contact cu placutele
 sa dati cu parerea eventual pe pm sau cum vreti voi daca mai merg sau nu ... nu sunt prea calitative ,scz pt calitate sunt facute cu telefonu ,vreau doar o parere. multumesc!.. 
 pps placutele sunt uzate aproximativ la fel de mult si pe interior si pe exterior .

le-ai schimbat de cateva ori
.... dupa cum spuneam eu am 40 000 km cu masinutza si momentan nu am schimbat nici un set de placute de frana 
 ps si la mine discu este uzat  si din cate am vazut pe suprafata discului este uzat neuniform pe suprafata de contact cu placutele
 sa dati cu parerea eventual pe pm sau cum vreti voi daca mai merg sau nu ... nu sunt prea calitative ,scz pt calitate sunt facute cu telefonu ,vreau doar o parere. multumesc!.. 
 pps placutele sunt uzate aproximativ la fel de mult si pe interior si pe exterior .We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment