Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pistritu
    replied
    Ia discuri și placute Textar, foarte bune.

Leave a comment:

• zmihaiionut
    replied
    Salut dragi colegi,
    Am Logan Prestige 2016 0.9 TCe, am 64000 km si placutele de frana si discurile din fabrica. Am observat ca s-au uzat discurile de frana, se vede o buza de aprox 2mm, placutele mai au cam 5mm carne. La urmatoarea revizie urmeaza sa le schimb pe toate.
    La voi tot asa de repede s-au uzat discurile de frana, eu stiam ca de regula schimbi discul la 2 schimburi de placute de frana?
    Ce ar fi de preferat, discuri si placute de origine? Eu ma gandeam sa iau discuri Brembo, Textar, ATE voi ce recomandati? Discurile sunt ventilate de 258mm.
    La placutele de frana am o nelamurire, imi apar doua dimensiuni de 140 mm si de 155mm, de care ar trebui ?
    Am mai observat ca de 2 saptamani am senzatia de roata descentrata in mers pe partea dreapta, am fost la vulcanizare si am verificat si echilibrat rotile, acestea erau echilibrate! Nu am vibratii in pedala cand franez.
    Va multumesc!

Leave a comment:

• burtosu
    replied
    Cred ca erau ATE 2834.2,luate de pe autokarma. Sambata am schimbat si sabotii spate, tot Brembo, un cilindru TRW care curgea. Acum pot spune ca am frane. Nu ca nu as fi avut și pana acum, dar este altceva. Le am de putin timp, dar se comporta exemplar, pe gustul meu.Probabil la accentuarea uzurii ATE-urilor a fost si faptul ca merg cam agresiv, bineinteles unde este cazul si merg mult in zone cu serpentine, pante etc.
    Last edited by burtosu; 26 August 2018, 15:54.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by burtosu View Post
    Am trecut pe placute brembo 68008.Am avut un an ATE, dupa aproape 30.000 km s-au tocit f repede, zici ca-s din creta. Franau binisor, nu m-au dat pe spate si nu scartaiau, am zis sa incerc si cu placute brembo+discuri brembo.
    Poate n-am folosit acelasi cod.
    Cu Brembo cat ai ? Cum se comporta fata de ATE?
    Frate-meu a avut la Logan (acu f multi ani) nu stiu ce cod, prindea fata inuman de tare, "muscau" tare din disc.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Ferodo fdb4822.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Ce fel de placute Ferodo se potrivesc la X52 SL Plus 2016? N-am reusit sa gasesc pe google.

Leave a comment:

• burtosu
    replied
    Am trecut pe placute brembo 68008.Am avut un an ATE, dupa aproape 30.000 km s-au tocit f repede, zici ca-s din creta. Franau binisor, nu m-au dat pe spate si nu scartaiau, am zis sa incerc si cu placute brembo+discuri brembo.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by kornelush24 View Post
    Am schimbat plăcuțe frana Ate 602834 sunt excelente,păsuirea inca nu sa făcut dar frână e super după 50 km.
    Recomand Ate.
    Sunt bune ATE, peste TRW si tin mult.
    Posibil la un moment dat sa inceapa sa scartaie la franare, dar le trece dupa o perioada.
    Prinde bine frana cu ele si rezista la 2-3 franari succesive mai in forta

Leave a comment:

• bibanu1001
    replied
    A folosit cineva Ferodo fdb 1781 eco friction,
    sunt ok fata de cele clasice fara 'eco', ma tem sa nu scartâie la franare.
    Le. am luat azi de la epiesa.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Recomand Ate.
    Desigur, conteaza si discurile.

Leave a comment:

• kornelush24
    replied
    Am schimbat plăcuțe frana Ate 602834 sunt excelente,păsuirea inca nu sa făcut dar frână e super după 50 km.
    Recomand Ate.

Leave a comment:

• kornelush24
    replied
    Originally posted by gino View Post
    Am mai adaugat o fotografie pentru a avea acces la mai multe detalii.
    Sunt originale 100%.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    parca frana nu era la fel de eficienta ca placutele originale ale masinii...
    Pai n-o sa fie niciodata. Depinde si de placute si de discuri dar si cum au fost "rodate". Ceva interesant
    Unii "zice" ca....

Ia uite!
    Last edited by Fanez; 11 January 2018, 18:46. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• CataLiNNN
    replied
    Am comandat ATE. Vedem, data viitoare poate incerc si Premier de la Ferodo. Cum am zis mai sus, cand am trecut pe Ferodo Thermoquiet nu se auzea nimic suspect, insa parca frana nu era la fel de eficienta ca placutele originale ale masinii.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Originally posted by CataLiNNN View Post
    Super, multumesc.

M-am mai gandit si o sa aleg intre Ferodo FDB1781 si ATE 13.0460-2834.2. Care sunt mai "moi"?
    Ate scartaie pe aceleasi discuri, fata de fdb1781. Eficienta e la fel, de mai moi, cred ca ferodo.

Pe fluence eu am trecut la ceramice de la ate + discuri ate pe fata si de origine pe spate; frana s-a schimbat radical, dar am impresia ca pasuiesc foarte greu fata de o placuta normala.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google