Placute de frana
Collapse
X
-
Eu nu recomand plăcuțe Bosch. Am avut surpriza să observ o uzură inegală pe discurile de frână. Am înlocuit cu discuri și plăcuțe de origine, foarte mulțumit de ele.
-
Mie imi scartaiau franele cu discuri din fabrica si placute bosch si cu unele de la norauto pe care le-am schimbat cand erau tocite un sfert. Cu discuri brambo si placute brambo n-am mai avut scartaieli si am fost multumit de franare.
Eu spun ca de la placute scartaie.
Despre FDB 1781, am auzit numai pareri, bune indiferent de discuri.
Leave a comment:
-
Si eu am FDB 1781,nu scartaie absolut deloc,indiferent de modalitatea de franare,mi se par moi(ma multumesc asa)discuri brembo.
Leave a comment:
-
Ndl, vezi sa n-ai fdb845 care intradevar scartaie. Fdb1781 se comporta ca si cele de fabrica, franare ok si fara zgomot.
Leave a comment:
-
le am pe masina si mi s-au parut mai dure decat oem. mai si scartaie uneori ( cu discuri brembo montate odata cu placutele) le voi schimba cu placute oem.
Leave a comment:
-
fdb 1781.fdb 1871
Sunt cele mai apropiate ca duritate de placutele originale. O alegere buna.
Leave a comment:
-
ATE sunt foarte buni in sist. de franare , cu siguranta placutele le voi lua de la ei.
Leave a comment:
-
uite aici... nu cred ca difera de cele de logan II. "blec fraidei"Originally posted by IceLord View PostDeţin un Sandero Stepway II DCI, de la ce producător îmi recomandaţi să achiziţionez plăcuţele de frână ?
Vă mulţumesc anticipat pentru sfaturile pertinente!

Leave a comment:
-
Offf topic : eu recomand ATE sau de origine daca sursa e sigura.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
Deţin un Sandero Stepway II DCI, de la ce producător îmi recomandaţi să achiziţionez plăcuţele de frână ?
Vă mulţumesc anticipat pentru sfaturile pertinente!
Leave a comment:

Leave a comment: