If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Trebuie sa schimb la masina placutele , am ajuns la 30000Km si mai am "carne" pe placute aprox 3mm.
Am cumparat de la Episesa.ro placute FERODO FDB4615.
Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.
Azi daca am timp am sa ma ocup de inlocuirea lor.
Ca fapt divers am intrebat la Adras(drumul taberei) cost placute frana originale 179 lei fara manopera.
Gfn eu am 54.000 cu placutele din fabrica si tot 3 mm mai au. Nu mai frina asa de mult.
Last edited by usr1; 18 March 2016, 09:03.
Reason: Automerged Doublepost
Frana excelenta in continuare dupa 6000 de km cu placutele de origine(made in italy).
Au costat cu tot cu montaj 145lei la reprezentanta Dacoserv(au oferta si acum).
In magazin serios placute de origine sunt in jur de 100 lei.
nu sufar ca nu-mi schimb singur placutele. sunt de principiul ca pentru fiecare lucru exista un meserias.
de ce sa ma apuc eu sa repar prize, sa zugravesc... cand exista meseriasi ?
cert e ca ultimul set de placute l-am "mancat" in 20 de mii de km.
Deci sunt cele cu sigla Renault Group cu holograma. Am banuit. Multzam fain.
Am mai vazut unele la care in loc de Renault Group scrie "Pieces d'origine" tot cu sigla Renault. Care e faza cu alea? Sunt facaturi?
Cat te-a costat manopera doar pe montare placute?
inlocuire la dacoserv a fost 43 de lei, dar poti face si la unul de cartier. nu e mare lucru.
Deci sunt cele cu sigla Renault Group cu holograma. Am banuit. Multzam fain.
Am mai vazut unele la care in loc de Renault Group scrie "Pieces d'origine" tot cu sigla Renault. Care e faza cu alea? Sunt facaturi?
Trebuie sa schimb la masina placutele , am ajuns la 30000Km si mai am "carne" pe placute aprox 3mm.
Am cumparat de la Episesa.ro placute FERODO FDB4615.
Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.
Azi daca am timp am sa ma ocup de inlocuirea lor.
Ca fapt divers am intrebat la Adras(drumul taberei) cost placute frana originale 179 lei fara manopera.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: