Si eu am patit-o la fel cu uleiul; mi-au pus mult mai mult ulei. sun la ei si zic ca am prea mult ulei si vreau sa mi se mai scoata, omul zice ca nu e nevoie, ca nu are nici o problema, cu toate ca i-am spus ca in cartea masinii de intretinere zice clar ca nu trebuie depasit nivelul. din pacate, era vineri dupa-amiaza si nu mai avea cine sa imi scoata ulei la service dupa insistentele mele si in week-end aveam un drum lung de facut. si trebuia sa scot uleiul in surplus. deci am cumparat o seringa si un furtun de perfuzie (s-a potrivit perfect furtunul la seringa), am scos joja, am bagat furtunul si am scos cateva seringi bune de ulei! ;)
deci spor la treaba!
ps: ei spuneau ca nu e nici o problema daca e mai mult, sa nu fie mai putin, acolo e problema mai mare, dar eu nu am riscat...
deci spor la treaba!

ps: ei spuneau ca nu e nici o problema daca e mai mult, sa nu fie mai putin, acolo e problema mai mare, dar eu nu am riscat...

. Eu cu masina fac in jur de 15000 de km pe an, cam 75% in oras; ce ar fi sa ii fac eu o revizie si Buuuna la un an (care sa nu depaseasca acel interval de mai sus), ii pun un ulei fain (ma gandesc la Castrol magnatec), filtre etc,,,si imi scutesc "vistiernicul" de poveri suplimentare...
?
Comment