Originally posted by gusi
View Post
Claxon
Collapse
X
-
Originally posted by SoNyKeL View PostCa una are 2claxoane si una are doar un claxon daia
Am precizat ca nu ma pricep.....daca vrei sa ma ajuti ok daca nu.....
Comment
-
Ti-am zis, atata se poate face. Ori iei si desfaci mufele si legi direct firele ori iei o mufa cu 2 intrari de la um magazin de piese.
Comment
-
Originally posted by ady62 View PostDorutz de unde ai cumparat goarnele, si cat te-au ajuns?) am inebunit lumea cu ele
@Sonykel ti-am tot promis ca pun un audio cum se aud goarnele dar nu merge ....da eroare pe aicisorry .....dak e imi lasi id tau pe PM si iti arat
Last edited by dorutz; 29 March 2008, 21:07.sigpic
Comment
-
Costa in jur de 100 euro. Dar nu cred ca a pus nimeni pe Logan.
Comment
-
Am o nelamurire. De ce ar vrea cineva sa-si puna un claxon mai puternic, mai zgomotos, mai, mai, mai...? Nu stiu, pentru mine e o chestie de bun simt: folosesti claxonul cand e intr-adevar nevoie, nu ca m-a suparat ala ca nu pleaca repede de la stop ori ca nu stiu ce pieton traverseaza neregulamentar. Daca il poti evita, evita-l, ce mare branza. Nu cred ca trebuie sa faci ca trenul ca sa-si dea seama ca e in pericol. Un semnal scurt, il poate ajuta sa inteleaga. In plus, o astfel de goarna il poate bloca..Si ia ghiciti ce se intampla dupa aia...
Parerea mea, oricum...
MD
Comment
-
In afara de tiruri nu prea exista claxoane pneumatice pe autoturisme, tocmai pentru ca nu folosesc la ceva. Claxonul bitonal (in functie de versiune) e chiar ok, se aude bine.
Comment
-
bun simt am in trafic; nu claxonez des; foarte rar; si atunci cand o fac nu nu prea le pasa pietonilor si ma ignora si merg in acelasi ritm lent pe strada; deci vreau sa claxonez rar si cu EFECT
am un diesel absplus; banui ca astea nu ai bitonal..Sincer nici nu stiu la ce se refera bitonal; cam cat costa unul si unde pot gasi?
"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Originally posted by VanDiesel View PostSincer nici nu stiu la ce se refera bitonal; cam cat costa unul si unde pot gasi?
Comment
-
bun simt am in trafic; nu claxonez des; foarte rar; si atunci cand o fac nu nu prea le pasa pietonilor si ma ignora si merg in acelasi ritm lent pe strada; deci vreau sa claxonez rar si cu EFECTasa e ok... Cand am postat mai devreme, ma gandeam la tipul ala de soferi care incep sa claxoneze ca raspuns la schimbatul culorii semaforului din rosu in verde.
Cand vad din aia, simt nevoia sa devin foarte violent)
MD
Comment
-
si eu la fel; deci nici nu apuca sa se faca verde; e fractiunea aia de trecere de la rosu la verde si atunci il roade sa te zoreasca;
un claxon bitonal e ok; m-am lamurit; multam!"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
Comment