Ar merge luat si cate 4 jante pentru cele 4 cauciucuri de iarna /masina de Politie...nu?
...Doamne Doamne...alti bani alta distractie.
...Doamne Doamne...alti bani alta distractie.

Sa imi zici si mie secretul la benzinar. Iar pe viscol nu umbla nici un plug ca e inutil. In 15 minute e iar troian. Bag de seama ca in Romania nu mai exista decat soferi buni si cu capul pe umeri, cum naiba se face ca eu nu dau decat din ailalti? Or fi toti din alte tari. 50% din soferii din Romania nu pot conduce corect cu anvelope de vara, nici vara, iarna sunt crima si pedeapsa. Sunt tari unde soferii cu o vechime mai mica de un an (chiar doi) la carnet nu au voie sa conduca iarna. Ar fi binevenita si adaugirea asta in legea aia de care tot discutam aici.
sa vezi atunci ce liber ar fi bucurestiul , as vrea sa se introduca proba de poligon , de mers la munte pe zapada, de mers pe autostrada cu viteza maxima, de facut testul elanului pe uscat, pe ud, pe polei si pe zapada afanata . Daca s-ar putea in timpul examenului auto sa te si "ajute" nea politistul din dreapta sa iti traga frana de mana pe la vreo 60, 70 la ora ca sa vedem daca ai aptitudini pentru ca asa se intampla majoritatea accidentelor . Toate vitele se urca la volan si merg cu jde viteza dar habar nu au ce sa faca daca le scapa un pic fundu masinii . Dupa ce am luat permisul am iesit cu masina pe islaz la tara si m-am jucat pe iarba , intoarceri si tot felul de prostii ,chestiile astea te ajuta enorm si iti arata cum reactioneaza masina in diferite situatii , devii mai retinut din anumite manevre, nu mai tragi ca bivolu de volan la 100/h

Nu mi se pare deloc aiurea sa ai o lopata cu tine, lanturi si nisip in portbagaj. Asta cand pleci la drum, nu doua strazi mai incolo sa cumperi paine. Toate astea tin de prudenta "pasiva", pentru ca prudenta "activa", cea din momentul in care te afli intre scaun si volan, ar trebui sa se manifeste intotdeauna, vara/iarna, cu masina incaltata cu orice tip de anvelope
ca nu e frumos si stii prea bine si tu ca majoritatea accidentelor sunt produse de copii teribilisti ai oamenilor de bani gata si cu putere din clasa politica!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment