@@nvidia: chederele se uzează destul de ușor, atât din cauza utilizării frecvente a mașinii (închidere / deschidere) uși, cât și din cauza calității proaste a cauciucului.
Să zicem că antigelul nu face foarte bine cauciucului din chedere. Dar de ce face bine cauciucului din tubulatura instalației de răcire???
Personal nu cred în afectarea cauciucului, în schimb am constatat că pătează aproape iremediabil hainele, mai ales dacă se și prăfuiește un pic.
Usi Inghetate
Collapse
X
-
Sunt rezervat in cea ce priveste folosirea antigelului,nu cumva ataca chederele?Sunt si asa destul de sensibile.Eu probleme am din cauza ca cei care se suie in spate lasa zapada ,umezeala pe cheder care se topeste iar noaptea apa care e in santul de la cheder ingheata si "sudeaza" usa.Am observat ca ramane blocata usa care a fost folosita.
Leave a comment:
-
Si eu tot cu silicon am rezolvat problema...dat bine pe chedere...si gata poblema...
Leave a comment:
-
Am inteles ca antigelul mai si strica chederele,acum nu stiu sigur.
Am tot lovit usile cand erau inghetate si nu le puteam deschide,dar tot fara niciun rezultat,a trebuit sa astept sa se incalzeasca putin afara ca sa reusesc.
O sa incerc si cu spray cu silicon.
Leave a comment:
-
Și eu am pățit la fel. Uite cum am rezolvat: ușile din spate îngheață pe cheder, chiar unde fac colțul, către spate. Poți lovi cu palma (dar cu foarte mult simț) conturul ușii. Dacă nu e prea înghețată, se va deschide. Eu am cumpărat un spray cu silicon de la TurtleWax din Selgros și am dar pe chedere. De atunci, nu am mai avut probleme.
Antigelul mai pătează hainele.
Leave a comment:
-

N-am ramas in masina.
Cu usile,ce sa zic,a fost buna glicerina aia,chestia care e,usile tot se lipesc putin,doar ca nu trebuie sa le mai fortez ca se le deschid.
As vrea sa dau si cu putin antigel(nu concetrat) sa vad poate am mai mult succes asa,sa nu se mai lipeasca deloc.
Leave a comment:
-
Am dat cu glicerina aia.Seara asta este testul,daca maine nu pot deschide usile..e clara treaba,va trebui sa incerc altceva.
Leave a comment:
-
Aia e buna. din aceea am cumparat si eu de la farmacie si am folosita. e ok.
Leave a comment:
-
Am gasit prin casa niste Glicerina Boraxata cu Propolis,e pt gingii
O fi buna?
Sau spray dinacela pt curatarea bordului,contine silicon,ulei parafinat...
Leave a comment:
-
Problema cu apa e dinaite sa inceapa ninsorile.Iar usa nu am fortat-o excesiv..doar am impins putin de usa apoi dinauntru la fel.
Si inca o intrebare,antigelul nu afecteaza cu nimic chederul?
Leave a comment:
-
daca i-ti intra apa pe la aia care ai fortat-o atuncea sigur ai flambat-o de parte de sus, uitat-e daca mai are in partea de sus linia masinii, daca nu tebuie sa o fortezi invers si nu i-ti va mai intra.
se forteaza cu geamul lasat jos e o problema veche la renaulturi in general cu tipul asta de usi.
daca vrei intra pe mess si i-ti explic
vasi.hordobet
Leave a comment:
-
parerea mea este sa o lasi sa se dezghete sa nu tragi de ea ca eu am patit la supernova care am avut-o la fel si am fortat usa si nu am mai putut sa o inchid apoi
Leave a comment:

Leave a comment: