Originally posted by EUGEN2008
View Post
Eugen..Am o rugaminte..Data viitoare cand mai afirmi ca ai spalat masina la -20 de grade si ca nu a avut nimic,,te rog sa o faci pe un forum aflat in AFRICA ((la negri in jungla sa zici treaba asta))!!
Intamplator am lucrat la OMV ((acu vreo 5 ani)) si aveau o spalatorie si la jet si la perii.
La jet,,in aer liber..mai veneau smecheri sa spele masina la -10/-15 grade afara,,SI SURPRIZA>>SURPRIZE..a inghetat tabla bocna.
Dadeau cu jetul pe o parte si pe cealalta ingheta apa pe tabla

apoi plecau cu gheata pe masina de parca era un IGLU LA ESCHIMOSI,,asta dupa ce isi rupeau usile si reuseau sa intre in masina.Apoi ca sa vada pe unde merge trebuia sa ia racleta si sa stea sa razuie gheata dupa geamuri!!!Ca sa numai zic ca la multi le inghetau rotile si numai plecau dupa loc decat smucite si bruscate ca le ingheta franele si tamburii.
Sa fii vazut apoi circ,,adica noi angajatii OMV,,eram pe jos de ras..pt ca noi ii avertizasem ca asa o sa pateasca
dar ei nu si nu!Acu vii si tu ca esti mai fenomenal si ca ai facut asa ceva la -20 de grade

Eu am dat cu sprayul ala de revelion,,asa cum v-am mai zis,,si nici pana acum nu am mai avut probleme!

Leave a comment: