Motor 1.5DCI 70Cp,Castrol Magnatec Diesel 5W40 la revizia de 10.000Km
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cel mai bun e Castrol Edge 5w30. Dar e cam 200-250 lei bidonul de 4L, deci cam scump zic eu.Originally posted by dorutu View PostPentru schimbul de 30.000 km vreau să pun exact ce e mai bun de la Castrol, ce-mi recomanzi?
Ia un Magnatec 5w40, nu 10w40, ca e semi-sintetic.
Uleiul Dacia Oil nu se face la Brasov, deci e fals.Originally posted by Ionut TWY View PostAm cumparat un ulei Dacia insa nu are holograma.Pe bidon scrie ca este facut la Brasov pentru Dacia-Renault.
Comment
-
Un astfel de ulei pt. un motor de Logan poti folosi doar pt. linistea ta sufleteasca
Crede-ma ca nu va ajunge in situatii de maxima exploatare, temperatura si presiune!E ca si cum ai folosi un Ferrari prin centrul Bucurestiului la ora de varf....tot cu 15 km/h mergi
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
E un ulei care respecta indicatiile producatorului... si mai mult, poate oferi niste vascozitati (si le mentine) care numai un ulei 5W40 sau 0W40 (super ''anabolizat'') le poate oferi.
PS: in principiu cam o ''calc'', obligatoriu ceva bun in motor.
Last edited by Octavian; 17 March 2008, 22:11.
Comment
-
Andrei am fost ieri la revizie cu uleiul meu "fals" facut la Brasov si am constatat ca si ei foloseau acelasi ulei 'Dacia Oil" facut la Brasov.Originally posted by andrei View PostCel mai bun e Castrol Edge 5w30. Dar e cam 200-250 lei bidonul de 4L, deci cam scump zic eu.
Ia un Magnatec 5w40, nu 10w40, ca e semi-sintetic.
Uleiul Dacia Oil nu se face la Brasov, deci e fals.
Comment
-
Andrei ,vad ca ai recomandat Castrol Edge 5w30 .M-am interesat pe site la Castrol si am vazut ca pt dacia 1.4mpi e recomandat edge 0w-30.M-am interesat si de preturi Castrol EDGE 5W-30 4L 250ron iar Castrol EDGE 0W-30 1L 60ron.In concluzie ce imi recomanzi pt 1.4 mpi pt ca eu as opta pt 0w-30.Multumesc.http://www.oilshop.ro/uleimotor/inde...lguide=castrol
Comment
-
Inteleg ce vrei sa zici....dar ma indoiesc ca un motor de 1.4 (sau si mai mare) poate dezvolta regimuri de turatie, tone forta pe pistoane si temperatura asa cum dezvolta spre exemplu un motor de Ferrari!Originally posted by Octavian___28 View Post
PS: in principiu cam o ''calc'', obligatoriu ceva bun in motor.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Sau Texaco, daca mergi la Auto Europa...
Comment

Comment