La o masina de 35000 km schimb si semeringul? Un coleg sa imi raspunda repede va rog.
distributie logan
Collapse
X
-
De curiozitate, la cati ani/km a cedat?Originally posted by alessandro View PostAcum o luna mi s-a rupt cureaua de accesorii si a fisurat capacul de la distributie.
Daca ai ghinionul sa se rupa si sa treaca cureaua prin acel capac e nasol.
Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
Eu am 100 k km cu kitul original de accesorii, cand am facut distributia cureaua de accesorii era in stare foarte buna si am zis s-o mai las, si am tot lasat-o
.
Comment
-
Daca se rupe cureaua de accesorii sau se sparge rola in mers nu mai ai nici servodirectie si nici nu-ti mai incarca acumulatorul[pe curea se afla si pompa de servo cat si alternatorul],ceea ce a cam urat cand nu esti pe langa un service apropiat.Am facut o verificare si acumulatorul fara incarcare tine cam 25 Km.
Comment
-
Vreau sa va arat o distributie de logan 1.4 schimbata la 6 ani insa avea numai 16.000 KM.
Dupa cum arata eu zic ca mai mergea cel putin 1 an fara probleme.
Comment
-
Sa fie astea singurele inconveniente, că nu mai ai servo si încarcare; daca ai putin noroc, nu ramai in drum si te mai misti, măcar din aproape în aproape cu ajutorul unor binevoitori. Ruperea curelei de acesorii poate cauza uneori avarii destul de grave.Originally posted by iulius s.p. View PostDaca se rupe cureaua de accesorii sau se sparge rola in mers nu mai ai nici servodirectie si nici nu-ti mai incarca acumulatorul[pe curea se afla si pompa de servo cat si alternatorul],ceea ce a cam urat cand nu esti pe langa un service apropiat.Am facut o verificare si acumulatorul fara incarcare tine cam 25 Km.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
sa schimb distributia?
Buna
Am un logan laureat 1,4 din 2005,merge impecabil nu i-am schimbat nimic pana acum,baterie,bujii,baterie telecomanda de 8 ani de zile
Am 57000 de km ce sa fac sa schimb didtributia? nu am pierderi de ulei,de antigel totul merge perfect,nu suieraturi,nimic,nimic?
Comment

_\o

Comment