corect ce zice userii Cromatic si NDL-ul(daca ai saruri sau scurgeri pe la pompa pe la ax, clar o schimbi !)
distributie logan
Collapse
X
-
"Logan/ Sandero benzină 1.4
Kit distribuție
742 lei
389 lei
Logan/ MCV/ Sandero/ Duster benzină 1.6 16V
Kit distribuție
939 lei
539 lei
Logan Berlină și Sandero benzină 1.2 16V
Kit distribuție
919 lei
549 lei
Logan/ MCV/ Sandero/ Duster/ Dokker/Lodgy 1.5 dCi
Kit distribuție
884 lei
529 lei"
Asta doar ne arata ce preturi nesimtite au in "reteaua autorizata" . Ar putea mentine "promotia" tot timpul anului...
Cum explici unui client fidel , care isi face in februarie la timp distributia ca peste o luna tot acolo e aproape la "juma de pret" ?Last edited by Fane; 7 March 2014, 21:01.o/___
_\o
(i)
.........
Comment
-
momentan dacoserv salaj ,azi n-aveau habar de promotie pt. 1.216v,si bagau preturi aiurea(desi dacoserv apare ca participant).
maine sun in militari sa vad pe ce lume traiesc.doar adras mi-au confirmat preturile din oferta,dar din pacate n-am lucrat cu ei niciodata.
dupa oferta de la renault eram sigur ca apare si la dacia.(sunt legate dar de, dacia e mai prostuta)
oricum luna asta o fac la oferta asta, desi am putini km., dar e fabricata in 2009.
Comment
-
DACIA nu e mai 'prostuta', de fapt promotiile se desfasoara simultan (01-31.03.2014), cred ca si Kit-urile sunt aceleasi (pentru motoarele corespunzatoare) numai ca, la Clio 1,4 platesti 469 Ron iar Logan 1,4 389 Ron, deci cine e mai prostut(a) ?Originally posted by COS.T View Postdupa oferta de la renault eram sigur ca apare si la dacia.(sunt legate dar de, dacia e mai prostuta)
Comment
-
Nu uitati totusi ca Reno are si alt motor de 1,4.....cu 16 valveOriginally posted by Cromatic View Post... numai ca, la Clio 1,4 platesti 469 Ron iar Logan 1,4 389 Ron, deci cine e mai prostut(a) ?
.
Poate se refera la ala...site-ul cu promotia nu e foarte explicit.
Ceva local: APAN-ul nostru drag de la Braila...nu apare in promotie. Nici in toamna la schimbul de caucioace nu a participat...
Comment

Comment