If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mie mi s-a parut ok toata distributia de origine (inclusiv pompa de apa) la 725 de lei. Nu ?
Adica numai rola si cureaua de distributie ? La accesorii si la pompa nu au oferte ?
Si la ce va ajuta sa stiti cat costa distributia la o reprezentanta aflata la sute de km de voi? Poate doar sa planuiti va petreceti vacanta acolo. Dar e putin probabil, sa aveti bani de vacanta si de distributie, in acelasi timp.
Nu stiu ce sa zic, ca si ptr. mine e inca o necunoscuta cum se descifreaza sau daca exista scris pa curea asa ceva...
Pe vechea mea curea pusa pe masina in 07.2010 si schimbata anul asta in aprilie, scrie asa: 4 43 9DS
Acuma, io nu pot decat sa banuiesc ca 43, reprezinta sapatamana din anul 2009, ceea ce insemnna ca, cureaua a fost fabricata undeva la finele lu' octombrie 2009 si pusa pa masina mea in iulie 2010...deci avea vreo 9-10 luni de stat pa tejghea.
@danyispy, la tine, in schimb, 2 poate si de la anul 2012 si 05 de la saptamana, adica februarie 2012, deci...2 0 52DS. Cand ai schimbat-o, anu' asta?
La aia de accesorii, in schimb, e foarte usor de intuit, o sa revin dupa ce ma mai uit inca data pe ea, ca inca e proaspat scrisu' pa ea.
Repet nu e decat o presupunere d-a mea...cineva care are habar il rog sa-mi confirme sau sa ma contrazica.
una mare off topic. sorry
tata e din Hunedoara si ajung acolo cam pe 25 iuniu, cand ia baiatul vacanta. care e la vreo 80 km de resita
ontopic.
intrebam pentru ca mi se pare ok pachet complet la 725. cat poate sa mai fie manopera ?! 2-300 lei ?
intre 10-22 iunie e o promotie in servisurile Dacia autorizate. masinile mai vechi de 4 ani au reducere 30%. Cred ca inseamna o groaza la o interventie de genul unei distributii care costa 10-12-15 milioane.
Se face reclama si pe posturile de televiziune la chestia asta, mda, ar fi o ocazie buna si pentru mine - masina are 5ani si 55k km.
Reprez. Constanta = Kit distributie + Kit accesorii (fara pompa de apa) = 870lei cu promotia de 30% - 1,4 cu A/C .
Rectificare - 870lei costa la reprezentanta din Mangalia si 794 lei la reprezentanta din Constanta - n-am inteles de ce ca doar e aceeasi firma.
Ca si comparatie - pachetul complet distributie si accesorii + pompa de apa costa 600 lei pe piesenet.ro iar ca manopera sub 200lei nu cred ca se gaseste - se castiga pompa de apa dar nu ai garantie 1 an de zile cat da service-ul - grea decizie...
Last edited by Cromatic; 10 June 2013, 11:53.
Reason: Automerged Doublepost
Dupa cei de la DACIA e inutil sa schimbi si rolele de la accesorii daca nu prezinta joc - ei zic ca doar se verifica - auzi atatea pareri ca nici nu stii cum sa mai procedezi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment