daca tot te bate gandu' sa-ti iei bluresponse-uri, ia-ti si un set de iridiumuri...daca-i bal, sa fie pana la capat.  

ngk-urile cu iridium erau 95 bucata, am zis pas. in ro sigur exista, nu stiu daca de vanzare, dar pe unele masini exista. au facut baietii de la Giurgea si bratu test cu ele pe un ferrari mondena si un lotus elise pe circuitul de la adancata
 ngk-urile cu iridium erau 95 bucata, am zis pas. in ro sigur exista, nu stiu daca de vanzare, dar pe unele masini exista. au facut baietii de la Giurgea si bratu test cu ele pe un ferrari mondena si un lotus elise pe circuitul de la adancata 
 ) daca fac si rularea mai confortabila, mai fina, mai silentioasa, cu atat mai bine doar ca mi-e cam greu totusi sa cred ca niste anvelope pot suplini suspensii mai sofisticate, cu brate duble suprapuse (fishbone) pe fata de ex. deci probabil ca efectul resimtit va fi minim
) daca fac si rularea mai confortabila, mai fina, mai silentioasa, cu atat mai bine doar ca mi-e cam greu totusi sa cred ca niste anvelope pot suplini suspensii mai sofisticate, cu brate duble suprapuse (fishbone) pe fata de ex. deci probabil ca efectul resimtit va fi minim 

la asta se refera .
 la asta se refera .

asta e cu totul altceva
 asta e cu totul altceva

tot voiam sa ii schimb si bujiile ca imediat vine gerul mare
 tot voiam sa ii schimb si bujiile ca imediat vine gerul mare 
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment