Da ms mult de raspuns,am vazut si eu filmuletul de 1 mai,frumoasa iesire.
Am si eu febra asta,poate reusesc sa-mi iau si eu,inca sint la stadiul de invatat.
Am si eu febra asta,poate reusesc sa-mi iau si eu,inca sint la stadiul de invatat.
anul asta am intarziat cu iesirile din cauza vremii capricioase

http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic...p=47170#p45997
sa crasnesc din dinti cand mananc ceva cum e camping zodiac la 300m plaja e numai bine cat sa numi intre nisipul peste tot si oricum e totul verde in camping ca si cum ai fi la padure,daca ai sta cazat in sat de vacanta Neptun ai avea mai mult de mers pana la plaja ca din camping la plaja,am stat o singura data la hanul piratilor si cand batea vantul mai tare umpleam rulota cu nisip,si campingul din mamaia am patit la fel asa ca prefer sa am umpic de distanta intre cazare si plaja ca doar io ma duc la mare nu sa vina ea la mine,daca ma convinge cineva ca as gasi ceva la fel de fain as muta locatia de campare dar putin probabil
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment