MCV Tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bodyn
    replied
    Originally posted by skija View Post
    mai baietzi.. dupa ce ca masina noastra arata ca un DRIC, mai vreti sa punem si zorzoane pe ea... lasati-o asa...

cat despre: deflectoare la geamuri, aparatori pasaje roti, protectie frontala din piele si alttele , acestea sunt accesorii, nu elemente de tuning... parerea mea...

bafta
    in romania asa se considera tuning,lasa ca nu ara ca dricul)

Leave a comment:

• skija
    replied
    mai baietzi.. dupa ce ca masina noastra arata ca un DRIC, mai vreti sa punem si zorzoane pe ea... lasati-o asa...

cat despre: deflectoare la geamuri, aparatori pasaje roti, protectie frontala din piele si alttele , acestea sunt accesorii, nu elemente de tuning... parerea mea...

bafta

Leave a comment:

• bodyn
    replied
    pai mie unul nu imi place sa stau la semafor si sa vad in dreapta sau stanga mea aceiasi masina ,vreau sa fiu unik,sa o tunez cu cate ceva chiar minor care celelalte masinii nu le au pe ele

Leave a comment:

• doreto
    replied
    Originally posted by Sp!ke View Post
    Am spus ca-mi plac, nu ca o sa si fac asa ceva. Sunt total impotriva tuningului. Atat timp cat nu particip la raliuri sau mai stiu eu ce, masina mea ramane asa cum a facut-o mama ei.
    Cat de realist esti. Bravo. By the way,felicitari pentru urcarea in fruntea topului la reputation ! Tine-o tot asa.

Leave a comment:

• DRIVERMAN
    replied
    supper tare frateeeeee cuuuuul!giiiiiiiiiiiii man

Leave a comment:

• Sp!ke
    replied
    Schimb ulei la 5k = 170 lei
    Stergatoare = 24 lei
    Un plin de motorina = 140 lei
    Revizia = 270 lei

Scump dom'le, scump! dincolo era mai ieftin!

De ce ma supar omule? Asta e kitul de tuning aplicat de mine, in mod repetat... na ca sunt mai cu motz ca voi!

Leave a comment:

• DRIVERMAN
    replied
    da tare si cat e kitul asta de tuning ca nu cumva sa te invidieze careva

-----------------------------------
    sper sa nu te superi - a fost o gluma cel mai mult conteaza sa-ti iubesti masina si sa o intretii

Leave a comment:

• Sp!ke
    replied
    Da, de acord sa bagi bani in masina! La 5000 i-am schimbat uleiul ! alaltaieri i-am schimbat stergatoarele, ieri i-am facut plinul, la sfarsitul lunii fac revizia de 10k, daca e frumos afara si se mai usuca pe jos, o s-o spal...

Leave a comment:

• DRIVERMAN
    replied
    ei ceva merita sa investesti si tu ca doar este a ta

Leave a comment:

• Sp!ke
    replied
    Am spus ca-mi plac, nu ca o sa si fac asa ceva. Sunt total impotriva tuningului. Atat timp cat nu particip la raliuri sau mai stiu eu ce, masina mea ramane asa cum a facut-o mama ei.

Leave a comment:

• Gabitzu
    replied
    eu nu mias dori ca ar trebuie sa stau pe forum mai mult - (iti dai seama ca toti or sa se planga - ba ca le curtge apa in masina . ba ca se aude pra multa galagie cum se strange.............aoleeeeeu cate problema )

Leave a comment:

• Sp!ke
    replied
    Cred ca v-ati dori asa ceva. Sincer... chiar si mie imi plac .

Leave a comment:

• doreto
    replied
    Originally posted by mareom View Post
    Interesant! Foarte simplu dar totusi de bun gust. Parca ar cere si niste jante mai mari. Cel mai interesant tuning pe MCV ar fi un plafon panoramic (nu stiu daca o sa faca cineva vreodata asa ceva)
    Ce este si cum arata (virtual) plafonul panoramic de la MCV ?

Leave a comment:

• Sp!ke
    replied
    Pai... in cazul asta pune la saltea pentru la vara!

Leave a comment:

• DRIVERMAN
    replied
    da e foarte corect dar eu nu prea am unde sa ma plimb pina la vara si ce sa fac mai arunc din bani

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google