MCV Tuning
Collapse
X
-
Nu cred ca il poti inalta foarte mult din jante pt ca ar trebui sa i pui cauciucuri mai joase si atunci toata munca ar fii in zadar;garda ar fi aceeasi.Cred ca o solutie ieftina si cit de cit buna ar fii inaltatoare pt amortizoare si arcuri
Leave a comment:
-
Da sunt deacord cu tine asta vreau eu sa fac - vreau sa-l inalt din jante in nici un caz nu las cobora - pai vine vara si la iarba verde dupa cateva beri.......
las rupe
Leave a comment:
-
Salut la toata lumea! Am si eu un mcv de 1 an si citeva luni,problema mea vis a vis de tuning este ca nu inteleg de ce toata lumea ,incearca sa coboare garda ,sa i puna praguri joase ,etc. eu cred ca mai repede s ar preta la un tuning gen volvo crosscountry sau audi allroad.adica putin mai inalta cu roti mai mari,cu accesorii care sa o faca putin mai masiva si mai robusta.ce credeti?
Leave a comment:
-
Vreau sa fac MCV-ul meu alb ca zebra (animalu). Nu stiu daca sa-l fac alb cu dungi negre sau negru cu dungi albe. Daca fura cineva ideea, sa faca bine si sa dea o bere subsemnatului.
Leave a comment:
-
Stie careva care este procentu de alta culoare, pentru a nu avea probleme cu r.a.r. -ul si politia? Multumesc anticipat.
Leave a comment:
-
apropo de logan ambulanta .......azi am vazut unul ....in misiune :>
Leave a comment:
-
din cite am inteles zender nu se mai fabrica. sediul era la 3-4 km de timisoara. aici ai citeva poze cu un kit zender montatOriginally posted by skija View Postcum arata ala? nu am gasit nimic pe google
subscriu la photosop. andrei are MARE dreptate, trebe sa si sti ceva. uite aici citeva idei de unde sa incepi ;)Originally posted by Neciu Florin View Postvreu si eu un program virtul de modificat masina
unde pot gasi?
Leave a comment:
-
vreu si eu un program virtul de modificat masina
unde pot gasi?
Leave a comment:
-
Originally posted by pyoauto View PostVreau un chit zender pentru logan mcv. Unde gasesc? pyoauto@yahoo.com
cum arata ala? nu am gasit nimic pe google
Leave a comment:
-
Spike chiar am vazut pe strada si una de politie. A mea e un pic mai gri la interior.
Leave a comment:

Leave a comment: