MCV Tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• petroman
    replied
    omu e rustic si foarte traditional dupa cum vad la locatie e din dacia .....dar de pe timpul cui al lui Burebista sau Decebal sa speram ca nu sa suparat ...asa e inceputul ,oricum bine ai venit printre noi....si raspunde si tu nu te lasa

Leave a comment:

• amg
    replied
    Mai bine NU.

Leave a comment:

• sebi8ta
    replied
    Mai bine posta la my ride asa ceva ca aici e total nepotrivit,si daca lui ii place ce poti sa faci...

Leave a comment:

• blackufo
    replied
    in pozele expuse in galeria colegului nostru are pe masina numere de Turcia ,deci elementele tuning sunt ,normal turcisme ,dar asta nu ii o scuza ,este un atentat la tuning-ul de bun gust.fara cuvinte .scuze de off-topic dar m-am zbarlit rau de tot .....

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    offtopic: eu cred ca omul ori e roman stabilit pe dincolo (desi la cotiera care o are m-ar mira), ori are o masina facuta pentru export. se vede ca e un singur air bag, are tablou de bord de laureate, geamuri electrice si ac... si dupa cum se vede, e un mcv cu 5 locuri, randul 3 de scaune fiind pus de proprietar. sunt tare curios ce motorizare are:P
    Last edited by B 83 RMJ; 16 August 2009, 21:42.

Leave a comment:

• detail
    replied
    Originally posted by blackufo View Post
    lamuriti-ma si pe mine unde-i tuning-ul?bancheta de caleasca?huse tesute la un razboi antic?iar pragurile se asorteaza de minune cu bagheta nikelata.
    ai trecut cu vederea colturile de bara cromate, covorasele imitatie de tabla, bagheta de pe bord, stripping-ul de pe stalpi si folia...
    Acum fiecare face cum ii place si ce crede el ca da bine pe masina lui, dar cred ca mai bine posta la "My Ride" ca sa putem sa ne dam cu parerea, ca asa ne dam palme...

Leave a comment:

• Thejock3r
    replied
    suportul de telefon si husa de pe volan e cheia.... ;)

Leave a comment:

• blackufo
    replied
    lamuriti-ma si pe mine unde-i tuning-ul?bancheta de caleasca?huse tesute la un razboi antic?iar pragurile se asorteaza de minune cu bagheta nikelata,.......domnilor ,imi cer scuze daca irit pe cineva dar scopul thread-ului ii MCV tuning
    ,va rog respectati scopul acestui thread .

Leave a comment:

• hparmaksiz
    replied

[

Last edited by hparmaksiz; 16 August 2009, 19:33. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    hparmaksiz ca sa bagi o boza dai la go advanced >gestiunea atasamentelor si bagi poza..

Leave a comment:

• hparmaksiz
    replied

Leave a comment:

• hparmaksiz
    replied
    (Not linked)[/IMG]

Leave a comment:

• petroman
    replied
    hop si o cu al meu,ultima poza este inainte de a vopsi tamburul
    Attached Files
    Last edited by petroman; 24 July 2009, 23:06.

Leave a comment:

• Colectionarul
    replied
    Originally posted by amg View Post
    Hai sa va arat o schimbare totala a unui Logan MCV.Sigur nu este nici unul care sa zica ca nu-i place.
    frumos dar prea mica garda pentru drumurile noastre

Leave a comment:

• FANE_CLK
    replied
    Ce ziceti ??? Interiorul e superb
    dsc00207aq5.jpgdsc00211kv6.jpg

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google