De unde alimentati cu benzina?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am alimentat eu ieri cu Top99+ Petrom costa 4,17 Litru au intrat 12 litriii de 50 RON. Deci sa scumpit de la 4.09 ....
    sigpic

    Comment


    • Eu am masina de 6 luni si la inceput am bagat Lukoil de 98. Mai nou bag Petrom 99+ (cateodata petrom 95 pentru ca nu gasesti 99+ la toate statiile). Sunt multumit si de lukoil si de petrom 99+. Mi se pare ca motorul merge mai fin cu petrom 99 fata de lukoil 98.

      Comment


      • Clar iti merge mai fin motorul,Lukoil-ul nu e prea buna,cel putin mie mi-a facut figuri cand am alimentat de la ei!!

        Comment


        • In cea mai mare proportie, benzina e cumparata de toate companiile cam din acelasi loc...difera aditivii si gradul de furaciune practicat de fiecare statie in parte (indiferent de firma)!Eu am bagat de multe ori de la Lukoil si a mers fara probleme!Pun pariu ca daca practica preturile OMV-ului , mergeau motoarele muuult mai bine!
          Eu bag de unde apuc insa nu "noname"...cel mai bine merge cu Efix, lukoil, Agip, si Carrera....in rest nu prea sunt incantat...(de la Mol nu-mi place cum se aude si trage motorul)...dar stiu perfect ca depinde si de la ce statii anume alimentezi!
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

          Comment


          • Primul plin cu 98 si apoi numai efix95 Rompetrol.
            o singura data am avut probleme cu PARTENER Rompetrol: abia pornea, parca mergea in 3 pistoane, mirosea esapamentul, nu avea putere, vibra, crestea turatia pina la 2500 la pornire, scadea pina pe la 1200 si apoi iar cerstea la 2500...
            consum mix iarna 7,8 si acum 7,4

            Comment


            • Am observat ca masinutza trage mai bine cu benzina de 95 de la MOL decat cea de 95 efix de la ROMPERTOL!!!

              Comment


              • Deci pana la urma care e mai buna ;)) cine a mers mult cu eFix a simtit vreo scadere a consumului asa cum se lauda?

                eu unu am bagat de la PetromV si Omv 95 si acuma eFix ...
                1.4 MPI Laureate Plus

                Comment


                • Am folosit si Efix dar mai putin,f f f multumit,dar de regula alimentez de la Rompetrol,benzina normala am statia Peco in drumul meu zilnic ,aceasta statie nu are Efix (e tip vechi) urmeaza sa se modernizeze are actiuni ciobanul.(Bec.......)

                  Comment


                  • In ultima vreme evit Petromul cat se poate. Am observat ca de la OMV sau Ptrom V (dar mai mult OMV, cred ca e ''psihoza'') masina merge o idee mai bine. Pt. 10-12 bani diferenta n-are rost de la Petrom.

                    Si am mai remarcat un lucru (verificati): de la Petrom benzina pute urat(mai tot timpul, rar cand e ok) , de la OMV nu s-a intamplat pana acum sa miroasa ca la Petrom (cred ca din cauza aditivilor)

                    Comment


                    • Eu am pus in general de la Petrom, Mol si Lukoil benzina de 95. Ma mai uit si la pret, desi e masina pe firma. Mergand nu foarte turat, nu mi s-a parut ca masinutza sa traga prea diferit. Efix am luat o singura data si mi s-a parut consumul cam mare.
                      Cevoiam eu sa va intreb, care e cea mai buna benzina din punct de vedere al aditivilor? Si mai ales, ce aditiv recomandati sa pun in benzina , cumparat separa de la benzinarie?
                      Merci.

                      Comment


                      • Eu am 10.000 km cu masinuta si de noua o vazut numa efix de la rompetrol si is incantat , trage bine ...... O sa raman pe asta
                        numa bine
                        Mereu superiori unui sat cu caini si oi

                        Comment


                        • Petrom ca alta gazarie nu este la noi si mai rar de la rompetrol cind ajung in Constanta.
                          Forza Steaua

                          Comment


                          • Rompetrol, Lukoil, OMV multumit.

                            Comment


                            • Salutare. Tocmai ce am iesit din service. Mi se aprinde intermitent martorul luminos din partea de jos la mijloc, cel cu poluarea nu-i mai retin bine numele. Aia de la service mi-au spus ca e benzina proasta. Era benzina super euro plus de la ROMPETROL. Acuma astia mi-au spus sa schimb benzinaria. Vad ca multi pe aici pun de la rompetrol. Nu a mai avut nimeni probleme? Masina nu mai tragea deloc si la relanty era jale. Tremura din toate incheieturile

                              Comment


                              • Tocmai am luat efix 95 de la rompetrol. Eu pana acum alimentam de pe oriunde era mai ieftin( petrom, mol, lukoil) si in general benzina de 95.
                                Sa vedem ce performante am si va tin la curent. Dsi vad ca efix s-a scumpit de vineri cand era 4,05 ron la 4,14 ron astazi

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google