Am si eu o problema cu masina ;am fost plecat in concediu si cind am venit am observat scurgere de ulei pe aparatoarea de la galeria de evacuare .Masiana are 12500km si in noiembrie 1 an. Ma gindesc ca nu ii normal. Mai are cineva aceasta problema.

Scurgere De Ulei

Collapse

X
- 

sigur e ulei pt. ca aceasta problema o am si eu aproape de noua(2010).
 am lasat-o asa s-a facut la un moment dat foarte urata din cauza prafului,nu s-a intins foarte mult semn ca numai uneori apare fenomenul,apoi am sters locul foarte bine si dupa o cursa de 1000km in vara asta a aparut din nou foarte firav ce-i drept.
 practic la mine apare uneori,nu sunt scurgeri masive sunt vapori fini de ulei.
 la tine problema e mai serioasa.se poate face pe garantie si sunt cam 2 ore de munca.
 de luat foc nu cred ca vei lua(eu inca n-am luat,iar batrana dacie care pierdea si ea peste tot n-a luat,plus alte masini care au probleme similare).
 si la unele 1.616v exista o problema similara.
 sterge locul si vezi daca mai apare.
 multa bafta la service,eu l-am evitat cu buna stiinta.
 Comment
- 

de la chiulasa cam greu sa fie ulei, doar daca e sparta. nu cred ca-i cazul, mai degraba o garnitura face fente, ori cea de chiulasa, ori cea de la capacul distributiei. as miza pe asta de la culbutori, daca e sa ne dam cu parerea Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie. Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
 Comment

Comment