In Cat Ajunge Un 1.4 MPI De La 60 La 70 Km/h?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu zic ca ii poate sa ii prinda,in mers la 60km/h sa schimbi in treapta a 2,dar pierzi ff mult la schimbat,sunt mai multi factori care te fac sa nu ridici viteza cu 10km/h intr-o secunda!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Originally posted by pipan View Post
      mda,asta nu am mai auzit,si cum vrei sa le demostrezi?practic?
      cristi_LCD:adu-mi si mie loganu ala de in treapta I ajunge la 70!
      Pai practic e cam greu:-). De aia caut ceva rezultate oficiale, sau ceva scris de catre cineva autorizat... Ma gandeam ca poate se fac teste si la viteze intermediare, nu doar de la 0 la 100. Sper sa gasesc ceva....

Comment

Ce ar fi să faceţi o demonstraţie practică. Hârtiile sunt bune în alte cazuri.
        Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
        sigpic

Comment

Eu aş pune problema şi în cât timp ajunge un Logan de la 70 km/h la 60 km/h, dacă pozele nu pot fi aşezate cronologic.
          Last edited by cbm; 7 April 2010, 13:17.

Comment

e imposibil ca in secunda aia sa fi sarit de la 60 la 70...

Comment

Oficial nu gasesti date.
              Practic e posibil, in secunda 12 (exact 12) am pe ceas ~57/h , in sec 13 arata 70/h.

PS: Dar ideea e ca trebe sa fii intr-un demaraj al drac de tare (cat poate duce masina).
              Pe clip nu stiu daca poti sa dai stop exact pe sec 12 (cu un program de edidare filme se poate), dar ia-o cum iti spun, pt ca verificata treaba.
              Acul kilometraj la mine e si o idee dat inapoi (la 100 am 95 real, fata de ~93 la una stock).
              Deci ar putea sa faca 60-70 in una secunda, deci nu trebe Ferrari pt treaba asta Seba.

PPS: daca drumu mai era si un pic in vale, iar e plauzibil.
              Last edited by Octavian; 7 April 2010, 14:10.

Comment

da daca calculezi frumos in cat face masina 0-60 ,apoi calculezi in cat face masina 0-70 ... si scazi diferenta nu obtii ce cauti?
                eu sunt de parere ca se poate intr-o secunda , dar conditia sa fie folosite treptele 1si2 ... altfel nicio sansa.
                Last edited by Guest; 7 April 2010, 15:18. Reason: banatan
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by ovidiu.st View Post
                  Pentru asta trebuie sa angajezi un expert (ageat de politie sau de judecator) si sa faca teste cu masina in cauza. Nu exista date oficiale pentru asa ceva.
                  Asa te-ar costa mai mult sa demonstrezi decat daca ai plati amenda.
                  Sau poate vrei sa le scoti radarul din functiune ca sa nu mai ia si altii amenda

Comment

Originally posted by cbm View Post
                    Eu aş pune problema şi în cât timp ajunge un Logan de la 70 km/h la 60 km/h, dacă pozele nu pot fi aşezate cronologic.
                    Ideea este ca au prezentat 3 poze luate in exact aceasi secunda.
                    Sunt asezate cronologic...Se vede pe poze...
                    Si eu, cu un golf4, in aceasi secunda, am 104, 102 si respectiv 71 km/ora. Incerc maine la RAR sa vad dc este posibil sa-mi faca o expertiza la masina, desi cred ca nu o sa reusesc.

Comment

cum adica erai cu un golf 4?
                      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Originally posted by pipan View Post
                        cum adica erai cu un golf 4?
                        La masina de politie ii creste viteza de la 60 la 70 in aceasi secunda, iar mie imi scade de la 104 la 71 in aceasi sec.... Ma leg de 2 chestii; am vazut chestia cnd mi-a arata politistul inregistrarea, dar nu m-a bagat in seama.

Comment

Parerea mea e ca esti bun de plata, desi daca te judeci e posibil sa castigi ca sunt multe portite de scapare.

Comment

Cand ii bagi a doua la 60 la ora ai o frana de motor nene... de n-o poti duce!

Comment

Originally posted by Seba View Post
                              intr-o secunda 10km/h faci cu ferrari, nu cu logan, indiferent de motorizare. daca 0-100 se face in 13 secunde, 60-70nu prea are cum sa faca intr-o secunda, poate in tr sa se apropie, dar m-as indoi. cel mai tare trage pe tr1, primii 40-50km/h, apoi ii trebuie cca 8 secunde pt restul de 50km/h. cam greu 10km/h intr-o secunda...
                              ) Ferrari ... uite simplu: 0-100km/h la Ferrari ia sub 4 secunde!
                              Deci sigur accelereaza cel putin 25km/h la fiecare secunda..

De ce un amarat de Logan - care deja e pus in miscare (stim ca-si misca greu fundul la plecarea de pe loc) n-ar putea accelera de 2.5x mai lent? adica ~ 10km/h intr-o secunda (sau 100km/h atinsi in 10 secunde)?

q.e.d. 60-70km/h intr-o secunda mi se pare realizabil.
                              Loganul meu alearga bine pana pe la 80km/h (apoi ceva mai lent pana la 100km/h unde schimb a 5-a si mai accelerez pana la 120km/h - dupa care mentin viteza).

Comment

acceleratia nu e liniara nici macar in cazul folosirii aceleiasi trepte de viteza, are alura curbei de cuplu a motorului. cum tr1 nu duce mai mult de 45-50, trebuie sa fi fost cel putin a 2-a. in tr2 sa zicem c-ar fi posibil, dar ma indoiesc profund ca cineva circula in oras in tr2...oricum, omul spune ca in aceeasi secunda diferenta de viteza e de 10km/h. aici nu se "pupa" ceva.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google