Ce Trebuie Facut La Un Logan Care A Stat Mult Si Are Putini Km ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Apropo ca sa vezi daca ai servo trebuie sa ai acest borcan sub capota
    http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Pai sunt chestii care pot afecta mai multe .. si nu prea vreau asta .. Placutele de frana mi-a zis astazi un om de la un service de roti ca ele cand pui frana se tocesc si se duce rugina .. discul arata foarte bine , placutele nu le-am vazut insa. O sa schimb cu prima ocazie cele 2 lichide .. ar mai fi si distributia ..

Comment

Stai linistit ca n-a terminat unchiul tau un set de placute.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

placutele, directia. tamburii, sabotii, antigelul, lichidul de frana, pivotii, uleiul de motor, rulmentii si lichidul de la servo cu putina atentie si indemanare le poti schimba tu acasa !

Comment

Dupa mine in ordinea importantei:
            1 curelele , de distributie si de accesorii.
            2 antigel ,
            3 lichid frana ,
            4 ulei servo daca ai servo desi am inteles din posturile de mai sus ca nu ai.
            Placutele de frana la 4000 de km nu cred sa aiba semne de uzura acentuate.Discurile de frana numai daca sunt ruginite rau adica strat de rugina de 2-3 mm
            Cureaua de distributie si accesorii cat mai repede - celelalte in timp.
            De ce dracu sa schimbe tamburii asta chiar e o cheltuiala aiurea.Nu mai va aruncati la afirmatii de genul asta.
            Last edited by madi; 9 September 2012, 23:09.

Comment

Mai baieti, colegul a cerut principalele verificari si eventuale inlocuiri in vederea punerii in functiune a unei masini cu 3500km. dupa o stationare indelungata, iar voi ii vorbiti de rulmenti, pivoti, capete de bara; Sa fim seriosi si sa nu ne indepartam de subiect.
              Last edited by IancuMIC; 9 September 2012, 23:18.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

@IancuMic masina nu are decat 3500 km! cel putin asa reiese din primul post , deci.... trebuie citit cu atentie de la inceput , nu ma refer la tine.

Comment

Originally posted by madi View Post
                  De ce dracu sa schimbe tamburii asta chiar e o cheltuiala aiurea.Nu mai va aruncati la afirmatii de genul asta.
                  madi eu i-am facut o lista cu cateva piese pe care le poate schimba el acasa nu i-am spus sa le schimbe ok ?

Comment

@Octavian .. sa vad ce voi face, daca sunt sigur ca pot sa fac singur asta o voi face .. timp mai am pana incep facultatea .. si imi place sa stau sa bibilesc la masina )

@vasile78 iti inteleg punctul de vedere foarte bine ... eu sunt cum spuneam incepator si cred ca tot ce zboara se mananca , cum e si normal .. am timp liber si vreau sa aflu cat mai multe despre masina pe care o conduc .. sunt pasionat de asta , nu cred ca e ceva rau in asta

@xplood multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru incurajare

@Iancu da am servodirectie , am acel butoias acolo ca l-am intrebat pe tata ce e ala .. are si aer , computer de bord ... cand deschid usa si e contactul pus palpaie stopurile pe spate , e super masinutsa , iar culoare este un albastru asa ca cerul, o ador.

@madi , cam asta iau si eu in calcul sa schimb treptat treptat ..

Nu am inteles exact referitor la distributie daca trebuie schimbat tot kittul sau doar cureaua .. cureaua este 50 lei din ce am vazut iar kittul 300 cam asa ...
                    Last edited by cristi7c; 9 September 2012, 23:23.

Comment

Mai bine faceai o revizie completa in reprezentanta...Ei verificau mai multe chestii... Daca ar fi sa schimbi ar fi asa...Ulei, filtre(aer,ulei),antigel (poate fi si completat daca e cazul) lichid de frana...Ai putea verifica si placutele/discurile pentru linistea ta... Distributia ar merge zic eu inca juma de an...Poti sa zici ca e noua...Doar ca a imbatranit cauciucul de la curele (Un prieten merge de 7.5 ani cu distributia, nu a schimbat-o de cand am cumparat masina, second si nici nu stie daca a fost schimbata vreodata ) Daca ai bani ar fi bine sa o schimbi cat mai repede
                      MY CLA

Comment

Revizie la reprezentanta nu am bani de asta acum.. crede-ma , a trebuit sa ii fac asigurare , rovinieta , sa ii iau baterie , ulei , filtru ulei si na .. nu am parinti foarte bogati sa zic asa . Multumesc de raspuns.

Comment

sunt destule costuri la inceput...pana o pui pe linia de plutire...dupa aceea daca ai grija de ea nu o sa mai fie probmele
                          MY CLA

Comment

Da, stiu .. ce incerc eu acum sa ii fac nu este tocmai ok .. vreau sa iasa bine la un pret mic ceea ce nu prea se poate in zilele noastre. De asta si intreb ce este esential acum dupa parerea voastra si ce mai poate astepta ..

Comment

Originally posted by xplood View Post
                              madi eu i-am facut o lista cu cateva piese pe care le poate schimba el acasa nu i-am spus sa le schimbe ok ?
                              Pai felul in care ai transmis mesajul a dat de inteles ca il indemni sa le schimbe pe toate , acasa
                              Asa sunt foarte multe lucruri care le poate face acasa , dovada stau tutorialele lui @crististreulea.

Comment

Masina este pe linia de plutire oameni buni, ii trebuie doar cheie la kilometrii pe care-i are, uleiul si filtrele trebuiesc schimbate din bun simt si atat. Este o masina cu 3500 km in bord!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google