Consum Logan 1.4 MPI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mers normal poate fi perceput in mod diferit, de la sofer la sofer.
    La mine consum de mers normal extraurban e 6,8-7% (nu autostrada) care nu prea il am niciodata (mai jult 7,5-8%).

    Comment


    • mers in bucuresti,normal zic eu,consumul a fost de 9 %!

      Comment


      • pch, probabil intelegi acel mers in bucuresti drept drumuri in afara orelor de varf, mediind cu tot cu weekend sau iesiri pe la periferie. eu nu cred ca orice logan (POATE 1.2) SCOATE sub 10 prin bucuresti, dimineata plus pranz si seara, mers drumuri de 2-3 km, fara ac.

        Comment


        • cand am mers prin bucuresti pe benzina in orele alea naspa(cu AC pornit) aveam aproape si 12% consum dar daca mergi seara sau sambata/duminica se schimba problema si scade pana pe la 9%. Are dreptate colegul mai sus.

          Comment


          • consum urban in baia mare urmarit de 600 km incoace este de 8% incluzand atat aglomeratiile din orele de varf cat si iesirile de seara sau zonele mai putin aglomerate

            Comment


            • am schimbat uleiul cu unul cu ACEEA A5 care spune ca micsoreaza consumul. am facut 130km in Bucuresti mers ca inainte si am avut consum de 8.9l/100 si inainte aveam 9.6. Azi am resetat CB si am incercat sa merg cat mai lin si sa folosesc cat mai mult frana de motor, am scos 8.2l/100 in 30 de km.(drumurile facute sunt asemanatoare cu celelalte la consumuri mult mai mari si pe primii 10 km aveam consum de 7 dar pe la unirii am prins ceva aglomeratie. o fi si de la filtru de aer care era destul de imbacsit.Masina incepe sa ma surprinda. deabia astept un drum afara sa vad ca nu avea niciodata de gand sa scada sub 7l/100)

              Comment


              • N-are nici o treaba uleiul cu economia de carburant.
                Ei spun ca un oloi cu norma A5 poa' sa imbunatateasca consumul cu pana la 2,5% (deci insignifiant!) DAR in raport cu un ulei 15W40, nu cu alt 5W30 sau 5W40 cu norma A1 sau A3.
                Ca ti-a scazut consumul, ai dozat tu mai putin acceleratia, nu te lasa influentat de ulei, pt ca e placebo curat.

                Comment


                • am si spus ca nu e sigur de la ulei ca am schimbat si filtrul de aer. oricum mi se pare prea mare diferenta si sigur in primii 130 km am mers exact ca inainte. acum am incercat sa scot un consum cat mai mic sa vad cat pot sa fac.

                  Comment


                  • este realitiva rau asta cu consumu mic. ieri, la ora 8.30 dimineata era criminal. azi la aceeasi ora era mult mai lejer, ca atare consumul mi-a scazut de la 9.7 la 9.6 din nou. consumul acesta mediu este pe 230 de km, toti in Bucuresti, incluzand ore de varf cu bara la bara cat si drumul catre Magurele zilnic. vrei consum mic iei RATB in Bucuresti. in alte orase mai merge....

                    am sa scriu aici fiindca niste moderatori draguti au inchis topicul de filtre dupa bunul plac: consumul meu este acum cu o.5l mai mic in conditii de mers similar, dar schimband treapta ceva mai repede. nu confirm ca filcor scade consumul, ci faptul ca ajuta in caz de mers subturat. cine vrea il vede la Poli sau kiss sambata, o turam pe acolo si vedem.

                    Comment


                    • 240 de km pana acum,un consum mediu de 8.5

                      Comment


                      • ca dupa cati km ar trebui sa mai scada consumul eu am 6300km. si mi se pare ca, cam cunsuma. nu pre am valorile care le spuneti voi.

                        Comment


                        • nu mai conteaza cati km ai facut. deja ai trecut peste rodaj cu mult. acum conteaza foarte mult cum folosesti masina si in ce conditii de trafic mergi.
                          sigpic

                          Comment


                          • unii spun ca motorul se lasa dupa vreo 8-9000km si-ti m-ai scade consumul, adevarat sau fals

                            Comment


                            • dar cat iti consuma si cat la % circuli urban respectiv extraurban?

                              Comment


                              • azi aveam 100 de km in bucuresti, continuarea celor de mai sus si scazuse consumul la 7.6l/100. azi am plecat la peste spre alexandria. foarte multe localitati pe acest drum. am mers 60 in localitati si 110 in afara. la intrare in Bucuresti aveam 5.5 si scoteam si mai putin doar ca am avut vreo 4 nebunii in care am accelerat de la 80 la 160 in blana. ultimii 20 de km au fost facuti in Bucuresti pe ploaie dar destul de liber. las pozele sa vorbeasca. pentru mine e ceva incredibil e pentru prima data cand masina consuma atat de putin si am masina de peste 5 ani.
                                Attached Files
                                Last edited by o8MeLC; 29 May 2010, 22:01.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google