@GR99WRC
Ai dreptate.......Si imi pare rau ca am iscat discutia asta dar eu am spus doar ceea ce am vazut pe vitezometru........Oricum depinde si de combustibilul pe care il folosesti(de ex eu daca as baga la a mea 98 cred k ar mai prinde un pic de viatza).
Ai dreptate.......Si imi pare rau ca am iscat discutia asta dar eu am spus doar ceea ce am vazut pe vitezometru........Oricum depinde si de combustibilul pe care il folosesti(de ex eu daca as baga la a mea 98 cred k ar mai prinde un pic de viatza).

mai e unul cu sandero care scade cu 2 secunde timpul de la 0-100 doar schimband benzina la 1.4mpi... Destul de ciudat, as zice, nu mai stiu ce sa cred despre minunatia aia de motor, pt ca eu la 16v n-am sesizat diferenta intre benzina de 95 si cea de 100...Tot 210 pe ceas a mers.

.
.
haideti mai nu mai fiti rai si hai sa ne "impacam";) totusi credeti ca daca schimb 95 pe 98 nu se simte nici o diferenta(serios vorbind si fara cearta va rog mult.)andrei ma sfatuise sa bag combinat.Ideea e ca 98 nu prea se ma gaseste iar pe capacul de la rezervor am vazut ca tre sa bag numa 95 si 98.Iar la petrom de unde bag mereu nu mai comercializeaza decat 99+.Si sunt intr-o dilema mare sa nu stric draq motoru sau ceva.........Nu stiu ce sa zic.Vreau si eu o parere va rooooooog ........

Comment