ceva nasol.Cum poti pune motorina in loc de benzina nu stiu,nu iti vine nimic pe la nari cand scoti pistolul?

HELP ! Am Bagat Motorina In 1.6 16v

Collapse

X
- 

Eu cand alimentez nici nu ii mai zic ce sa bage,spun doar de cati bani.Odata nenea ala de la benzinarie ma intreaba
e 50 ron dar ce bag?Pai nu iti dai fratioare seama numai dupa sunetul motorului ca e benzinar?

"light up the darkness" Bob Marley
Comment
 - 

Sunt şi dieseluri care la relanti sunt foarte silenţioase, japonezele de obicei. Nu a vrut omul sa rişte...Originally posted by ionut.stavar View PostEu cand alimentez nici nu ii mai zic ce sa bage,spun doar de cati bani.Odata nenea ala de la benzinarie ma intreaba
e 50 ron dar ce bag?Pai nu iti dai fratioare seama numai dupa sunetul motorului ca e benzinar?
Comment
 - 

Adevarul e ca ala care lucreaza la benzinarie are masteratul dat in alimentat autoturisme. N-are cum sa confunde un motor diesel cu un benzinar. De cum s-a cuplat cu pistoletul la gaurica iti poate spune cati km are masina, cat ulei are in baie, cati proprietari a avut masina, deci nu prea are cum sa greseasca. Dar nah, mai sunt si unii care habar n-au de capul lor...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
 - 

ionescu liviu scrie ce combustibil prefera masina ta si pe capacul de la rezervor pe interior.Dar la o dacie iti dai seama pe ce este si dupa zgomotul motorului
Domnule vitriol posibil nu avea masterat nici de clasa 1 si nu stia ce dracu inseamna eticheta aia cu e95,98"light up the darkness" Bob Marley
Comment
 - 

Și eu am un Logan 16v de aproape 4 ani. Nu i-am băgat decât Carera 100, de vreo 2 ori 99+ și o dată Alto 101. Pot să vă spun că merge perfect și am consum de aprox. 6l/100. A făcut Transfăgărășanul, Transalpina...etc. și a mers perfect.
Nu vă uitați că este mai scumpă benzina, că economisiți la consum.
Este diferență între 99+ și Carera 100.
Comment

Comment