Consumul mediu 1.6 16v 105CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu e cazul. Singura resetare a CB a facut-o dealerul cand mi-a explicat comenzile de pe bord. Si asta s-a facut cu motorul oprit, in parcarea dealer-ului. Am primit masina cu 11 km la bord, acum am 200 si consumul de mai sus. Asta e. Pana si-a face masina rodajul, pana mi-oi face eu "rodajul" ... sper sa se mai aseze pe urma
    Last edited by Cezar; 12 August 2009, 10:36.

    Comment


    • Eu am plecat din Craiova-Mamaia Mamaia-Bucuresti-Craiova si inca oras si exterior total 1200 km am media de 7%, pe autostrada cu 135 constant crescuse la 7.2 dar cu exterior unde mergi cu 70-100 depinde de carutele de pe strazi, nu ma refer la masini ci la vehicule cu tractiune animala pe drum european, era si linie continua si era si politia cu radarul pe acolo si .... deci media de 7%

      Comment


      • am si yo o intrebare am resetat consumo am plecat de la pitesti la bucuresti pe autostrada nu am depasit 110 masina noua.. am avut consum de 6% bun am ajuns in bucuresti mam plimbat pe acolo ce mam plimbat a ajuns consumul la 7.7% am iesit la loc pe autostra sa ma intorc la pitesti consumul nu a scazut a ramas tot la 7.7 si am mers cu 110 constant care este explicatia?
        sigpic

        INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

        Comment


        • trebuie sa faci mai multi km ca sa arate cat de cat corect...
          cu cat mergi mai mult fara sa il resetezi...cu atat se vor face modificarile de rigoare mai greu...
          reseteazal sa zic o data la 2-3 sute de kilometri..sau vezi si tu...cum crezi
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

          Comment


          • Originally posted by Memocjro View Post
            Nu e cazul. Singura resetare a CB a facut-o dealerul cand mi-a explicat comenzile de pe bord. Si asta s-a facut cu motorul oprit, in parcarea dealer-ului. Am primit masina cu 11 km la bord, acum am 200 si consumul de mai sus. Asta e. Pana si-a face masina rodajul, pana mi-oi face eu "rodajul" ... sper sa se mai aseze pe urma
            Am patit o singura data asa ceva, am bagat benzina de la o benzinarie de "periferie" si cred ca era apa cu miros de benzina. Noroc ca nu bag benzina multa... am pus peste ea de la alta benzinarie si imediat consumul si-a revenit. Se simtea si la pedala. Fa proba asta, daca nu, e o alta problema. Nu poate sa consume atat decat daca mergi la raliu.

            Originally posted by PoRo View Post
            am si yo o intrebare am resetat consumo am plecat de la pitesti la bucuresti pe autostrada nu am depasit 110 masina noua.. am avut consum de 6% bun am ajuns in bucuresti mam plimbat pe acolo ce mam plimbat a ajuns consumul la 7.7% am iesit la loc pe autostra sa ma intorc la pitesti consumul nu a scazut a ramas tot la 7.7 si am mers cu 110 constant care este explicatia?
            Aici sunt eu expert: am probat cele doua autostrazi. Pitesti-Buc are consum mai mic decat invers! De ce? E la vale! Am verificat cu GPS-ul diferenta de nivel. La fel, contrar asteptarilor, spre Constanta pe A2 consumi mai putin decat spre Bucuresti. Explicatia e la fel, diferenta de altitudine. Dobrogea e podis si A2 nu duce pana pana pe malul Marii asa ca de la Buc la CT mergi la deal.
            La fel, vantul din Baragan e mai puternic spre Ct decat spre Pitesti. Cred ca mai e un factor si calitatea asfaltului, pe banda 1 e mai tocit deci pentru consum ar fi mai buna banda 1. Pe A2 e asfalt mai 'grunjos' decat pe A1, iarasi consum mai mare.
            Last edited by orbul; 13 August 2009, 09:42. Reason: Automerged Doublepost

            Comment


            • o fi cum zici u mai la vale si la deal dar prea mult consumul ca in oras ... neaaa...

              si ati zis ca tre sa merg mai mult poi si cand am ajuns in pitesti mergand toata autostrada cu viteza constanta tot 7.7 a ramas consumul lafel ca cel din buc imposibil
              Last edited by PoRo; 13 August 2009, 11:02. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

              INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

              Comment


              • Salut,
                Pana acum am fost numai ... cititor.
                Traseu: Iasi-Brasov-(Valea Oltului)-R. Valcea-Tg. Jiu-(Lainci)-Gherla-Dej-Borsa-C.L. Moldovenesc-Humor-Falticeni-Iasi & abateri pentru vizita la diverse monumente ---- total 2202 Km.
                [U]Consum mediu: 7.1 l/Km.
                AC pornit permanent; viteza de plimbare (90 - 130Km/h); trei persoane si bagaje de concediu (pentru 10 zile).
                Masina avea la pornire 3600 Km parcursi.

                Comment


                • @poro: 7.7 e consumul mediu, nici vb de cel din Bucuresti. Sunt mai multi factori ce concura la realizarea consumului mediu. Un consum ext de 7-8, nu este ceva neobisnuit in cazul acestei motorizari.
                  Rasfoieste putin thread-ul, nu fi comod.

                  Comment


                  • Computer resetat la plecare. Viteza medie la sosire ( am mers pe drumuri diferite, inclusiv pietruite cu piatra de rau) 59,7 Km/h.
                    Am alimentat Top premium 99+ ( la plecare mai aveam 25l de carrera 100 in rezervor) de la petrom.
                    Nicio problema, a mers excelent.

                    Comment


                    • si cat fu consumu?

                      Comment


                      • @giu:omu a scris mai sus cu 3 posturi
                        @poro cum ti-au zis si ceilalti, nu e nicio problema cu computeru de bord, pur si simplu pe masura ce mergi mai mult consumul mediu se va modifica din ce in ce mai putin. Deci daca tu ai mers pe autostrada 400km sa zicem (nush cat e pitesti-buc si retur) si in buc 40 km inseamna ca doar 10% din distanta ai mers in bucuresti si deci consumul mediu din oras va avea o pondere de 10% din consumul mediu total. deci consumul final obtinut de tine e ok
                        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

                        Comment


                        • Originally posted by cronos_ro View Post
                          Poate ai facut si tu o greseala pe care am facut-o si eu....... presupun ca ai resetat computerul de bord in timpul mersului si nu staionar cu mototrul oprit.
                          Sa inteleg ca daca resetezi consumul in mers e o greseala?! eu de cand am masina in 95% din cazuri l-am resetat in mers si nu a fst nicio problema.

                          Am fost ieri pe traseul buc-pitesti-valcea-sibiu-transfagarasan-pitesti-buc.
                          pana la pitesti mers 140-150 pe ceas, am avut consum 8.3 la viteza medie de 133km/h. Apoi consumul a tot scazut si la intoarcere la intrarea pe autostrada la pitesti era 6.8.Pana la bucuresti mers la fel 140-150 a crescut la 7.1 ..
                          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

                          Comment


                          • Originally posted by Lucus View Post
                            Al meu 9.8l/100 (aprope constant) aer, portbagaj transversal plafon, ceva greutate carata, Bucuresti 35km/h. Eu prefer sa merg mai mult, dar sa circul decit sa o iau pe drumuri unde merg ca ochiul mortului (ca c... in caldare). Oricum e muuult. Si ca bani si ca poluare. cam teapa. mai bun un diesel de 2500 cmc euro 1. dar asta e... e a noastra, pentru noi dintre noi...
                            lasa, ma, ca pe a ta, de cand i-ai pus bicicleta deasupra, ai facut-o hibrid

                            Comment


                            • Originally posted by PoRo View Post
                              o fi cum zici u mai la vale si la deal dar prea mult consumul ca in oras ... neaaa...

                              si ati zis ca tre sa merg mai mult poi si cand am ajuns in pitesti mergand toata autostrada cu viteza constanta tot 7.7 a ramas consumul lafel ca cel din buc imposibil
                              ce am scris de autostrada e STRICT din experimentele facute NUMAI pe autostrada.
                              Tu ai intrat si in Bucuresti si probabil acolo ai scos 9-10 poate chiar 11%. In functie de cat te-ai plimbat prin Bucuresti, consumul asta impreuna cu cel de 6% de pe autostrada da taman 7.7%.
                              Teoretic, daca mai faci de cateva ori autostrada cu un consum de 6% fara sa resetezi, ai sa revii la consumul general de ~6% dar putin peste, adica exact 'balastul' din Bucuresti. Cu cat mergi mai mult fara sa resetezi, cu atat consumul se uniformizeaza, eu dupa un concediu in care am facut 6.3% pe vreo 2000 (mii) de km, am forjat cu 130 pe autostrada si pur si simplu consumul a ramas la fel. 100 km de consum mare nu pot modifica 2000 km de consum.

                              Comment


                              • am parcurs intr-o saptamina 2500 de km...am plecat din constanta la gura humorului...de acolo am trecut spre cheile bicazului...am coborit la brasov....am facut tot transfagarasanul...am ajuns la rm.vilcea...si de acolo la constanta....binenteles plus drumetiile de rigoare pe unde am stat au adunat 2500 de km...consumul a fost undeva la 6.2-6.5 l/100 viteza a fost variabila functie de aglomeratie si de zona de munte...plus ca am fost in total in masina 4 persoane ...si bagaj la greu .... parerea mea e ca este un consum bun....cind sunt in judetz adik acasa...consumul la oras il am 7.2-7.5 l/100 dar e jale cu aglomeratia acum in constanta VARA .... cel mai mare consum care l-am scos a fost de 9/100 intr-o zi cind am facut 4h 15 min din constanta pina la curtea de arges...viteza maxima nu stiu sa o spun ca mie imi imi sare acu de la km peste 200...oricum am tinut masina pe A1 si A2 la blana , cu mici exceptii cind erau radare...iar varianta din Buc..a fost libera

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google