Bucuresti - Brasov - Bucuresti (mers cu 75-90km/h, rar 100, iar pe serpentine am intalnit soferii de weekend si am mers dupa ei, nu am reusit sa depasesc):
-la dus am mers pe dn 1.
-la intoarcere am mers pe dn 1a pana la Ploiesti si am continuat pe dn 1 pana acasa.
Parcursi 383km, din care 20km in Brasov, cu AC, 22,6L consumati, deci 5,9L/100km. Trei persoane in masina fara bagaje.
-la dus am mers pe dn 1.
-la intoarcere am mers pe dn 1a pana la Ploiesti si am continuat pe dn 1 pana acasa.
Parcursi 383km, din care 20km in Brasov, cu AC, 22,6L consumati, deci 5,9L/100km. Trei persoane in masina fara bagaje.

)
Eu sunt cinstit si recunosc ca nu dau 2 parale chioare si nici macar un prezervativ gaurit pe impresiile voastre de soferi profesionisti! Categoria de "conducatori auto" (nu indraznesc sa spun soferi) in care ma incadrez eu circula cu viteza legala. Daca unii in schimb au erectie si cand ma privesc in oglinda ajung pe culmile Nirvanei, le doresc totusi sa ramana acolo si sa nu ajunga prin santuri, mi-au murit colegi in fata din cauza prostiei...
Comment